27 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Gündem / Aydar yeniden aday…

Aydar yeniden aday…

Kadir Aydar’ın Ceyhan İlçe Başkanlığında Aday,Aday adaylığı açıklamasına Yağmura rağmen Çok sayıda partili,partisiz vatandaşlar katıldı.Aydar nerde kalmıştık dedi.
AYDAR; YOLUN SONUNDA
HALKIN İRADESİ GALİP GELECEK
Cumhuriyet Halk Partisi İlçe başkanlığındaki Belediye Başkan aday,adaylığı açıklamasında Belediye Meclis Üyeleri,İlçe Başkanı Caner Aydar ile İlçe yöneticilerin katıldığı törende Kadir Aydar,aday,adaylığını açıkladı.Aydar açıklamasında 2019 yerel seçimlerinde Ceyhan Belediye başkanı seçildikten 11 ay sonra mazbatası iptal edildiğinive görevde kaldığı süreçte gece gündüz demeden Ceyhan için hizmet üretmiştik şimdi tekrar ‘Nerede kalmıştık?’ Diyerek aday adaylığını açıkladı.
CEYHAN—Cumhuriyet Halk Partisi Ceyhan ilçe teşkilatı önünde yağmurlu havaya rağmen çok sayıda partili partisiz Ceyhanlı’nın katıldığı adaylık açıklaması öncesinde Genel Başkan Özgür Özel’in Ceyhan için konuşması ve Kadir Aydar’ın Mazbatasının alınması konusu ile Kadir Aydar’ın Ceyhan için Şans olduğunu belirten konuşmasının ardından Kürsüye gelen İlçe Başkanı Caner Aydar konuşmasında 2019’da 20 yıl sonra Ceyhan belediyesini kazandıklarını belirten ilçe başkanı Caner Aydar biz büyük aileyiz diyerek kollarımızı sıvadık büyük sevdamız olan Ceyhan’a hizmet yapmak için tekrar kazanacağız dedi.
YARIM KALAN BİR ÖYKÜMÜZ VAR
İlçe Başkanı Caner Aydar’ın konuşmasını ardından kürsüye gelen Kadir Aydar ve beraberinde Belediye meclis üyeleri ve ilçe başkanı ile ilçe yöneticileri ile birlikte omuz,Omuza verek aday,adaylık açıklamasını yaprı.“Güzel bir gündeyiz, bereketli bir gündeyiz, ne yağan yağmur ne kara kış engel olamaz birlikteliğimize, çünkü Ceyhan bizim büyük bir sevdamız. Herkes işini gücünü bırakarak yorulmayı ve Islanmayı göze alarak buraya kadar geldi iyi ki geldiniz iyi ki varsınız.. Bizim sizle aramızda aynı neşet babanın söylediği gibi, Gönülden Gönül’e giden bir bağımız var,
dilimizde ,yolumuzda ,hedefimizde, öykümüz de aynı. Bugün buraya yarım kalan öykümüzü tamamlamaya geldiniz. Bugün buraya yeniden bir olmaya geldiniz.
SİZLERİN DESTEĞİ İLE BÜYÜK CEYHAN İTTİFAKINI DİLİYORUM
Bugün burada Ceyhan’ımızın sorunlarına derman olmaya, Ceyhan’ın makus talihini değiştirmek için bu yarışta varız, hazırız demek için toplandık. Çıktığımız bu yolda gücümü sizlerden, halkımızdan, dostlarımdan alıyorum. O yüzdendir ki bu yolda sizlerle birlikte omuz omuza yürüyerek güç birliği yapmak istiyorum. Sadece Cumhuriyet Halk Partililerden değil ; siyasi görüşü ne olursa olsun kadınlardan, gençlerden ve büyüklerimden güç istiyorum. Takılmayın siz siyasi partilere, ittifak olmuş, olmamış bunların önemi yok. Önemli olan Büyük Ceyhan ittifakını kurabilmek, siyasi görüşü ne olursa olsun Ceyhan’da yaşayan tüm kesimin adayı olabilmek. O yüzden ben kendimi sizlere emanet ediyorum.Çıkacağım bu yolda en büyük desteği sizlerden istiyorum.Buradan ilan ediyorum ki bu birlikteliğin adına BÜYÜK CEYHAN İTTİFAKI diyorum.
YARIM KALAN HİKAYEMİZ VAR
Kendimi ve yaptıklarımı size uzun uzun anlatmayacağım.Beni tanıyorsunuz ,yaptıklarımızı biliyorsunuz. 11 ay gibi kısa bir sürede , neler yaptık şahit oldunuz. Asla koltuğa talip değilim ! Atom karınca gibi çalışmaya ,hizmet etmeye ve sevginize talibim. Ben çok çalışarak, çağdaş, yenilikçi, şeffaf ve hesap veren bir anlayışla Ceyhan’ı yöneterek ; Ceyhan’ı gençlerin, kadınların, yaşlıların toplumun her kesiminin rahatça, mutlu bir şekilde yaşayacağı büyük bir köyden büyük bir kent yapmaya talibim.
Birileri Ceyhan’a yazık etti, Ceyhan‘dan seçilen politikacılar Ceyhan’a sırtını döndü. Yanı başımızda kurulan sanayi tesislerinden yeterince destek bulamadık. Ceyhan’lılar iş bulamaz oldu.Kentimizde çalışmak için Kadirli’den Osmaniye’den ve Adana dışı bir çok yerden insanlar getirdiler. Bütün bunlar artık bizim gündemimizdedir.Bir taraftan şehrin sorunlarını, çözerken bir taraftan da bu işletmeler ile dostane ilişkiler geliştirip işsizlik sorununa çare bulmaya çalışacağız dedi.
YOLUN SONU HALKIN İKTİDARINA ÇIKACAK
Yanı başımızda Ceyhan nehri gürül gürül akıyor maalesef bugüne kadar hiçbir yönetici bunu değerlendiremedi. Biz bir şeyler yapmaya çalıştık onada engel oldular ve önümüzü kesildi. Ama ben Ceyhan nehrinden vazgeçmiş değilim.Eskişehir’de küçük porsuk Çayı ile Yılmaz Büyükerşen neler yaptıysa aynısını da bu kardeşiniz Ceyhan’da nasıl yapacak göreceksiniz. Bu konuda çok güzel projelerimiz olduğu halde geçmiş dönem maalesef hayata geçiremedik.Dedim ya hikayemiz yarım kaldı diye; Bu DESTAN ya YAZILACAK ya YAZILACAK ! Bu yolun sonunda Halkın iktidarı mutlaka kurulacak.
YİNE BİRLİKTE AĞAÇ DİKECEĞİZ,BİRLİKTE YOLLARI BOYAYACAĞIZ
25 yıl sonra Ceyhan’da değişim oldu.Siz ananızın ak sütü gibi helal oylarınızla bir kişiyi değiştirdiniz ve bir kişi kısa zamanda Ceyhan’ı değiştirdi. Evet Ceyhan değişti, yolları değişti, bulvarları, caddeleri, parkları değişti, altyapısı değişti, vatandaşını kucaklayan bir yönetim anlayışı geldi.
Ceyhan’ı sizlerle birlikte yönettik. Gece gündüz sizlerle birlikte çalıştık, asfalt dökerken işimizin başında dururken çayımızı siz verdiniz, karnımızı siz doyurdunuz. Parklarda ağaçları dikerken, can suyunu siz verdiniz, sokakları siz boyadınız. Ceyhan’ın kaldırımlarınI birlikte boyadık.Kimsenin yıkamadığı,dokunmaktan bile korktuğu harabe binaları yıkmam için bana siz destek oldunuz.Yolları birlikte yaptık, kavşakları birlikte açtık, hizmetleri birlikte yaptık.Bunları kısa bir sürede ama çoğulcu bir anlayışta hep birlikte yaptık.
YAPTIKLARIM YAPACAKLARIMIN TEMİNATI
Şimdi ben diyorum ki 2019’da ne yaptıysak yine aynısı yapacağız.Büyük Ceyhan ittifakını kuracağız.Partisi ne olursa olsun, siyasi görüşü ne olursa olsun benim için bütün hemşerilerim eşittir. Kimsenin kimseden farkı yoktur, kimsenin kimseye bir üstünlüğü yoktur.
Büyük Ceyhan ittifakını kuracağız.Söz konusu Ceyhan olunca, her şey geride olacak , siyasi partiler geride olacak ,toplumun her kesiminin aday olacağız. Toplumun her kesiminin oyunu alacağız. Toplumun her kesimine saygılı olacağız. Kimseyi ayırmadan toplumun her kesimine hizmet edeceğiz.
2019’da beni AK partili , MHP’li ,İYİ partili’i HDP li kardeşlerim seçti. Saadet partili Demokrat partili ve hangi görüşte olursa olsun Ceyhan’lı hemşerilerim seçti ; Tabii ki siz kıymetli cefakar, vefakar yoldaşlarım seçti.
EN BÜYÜK ÜZÜNTÜM…
Benim en büyük üzüntüm 11 ayda yaptığım hizmetlerin devamını getirememek, Bu hizmetlerimizi 5 yıl boyunca sürdürememek. Mazbatımı iptal ederek sadece bana yanlış yapmadılar, sizlerede yanlış yaptılar. Hür iradenizle verdiğiniz namuslu oylara ipotek koydular. Ceyhan’ın kaderi ile oynadılar. Bizi birbirimizden ayırıp hizmetlerimizin önünü kestiler Ceyhan’ı hizmetsiz ve sahipsiz bıraktılar. Çünkü Ceyhan’ın sahibi Kadir Aydar değil sizlersiniz. Bu Kadir sizlere feda olsun.Bu Kadir Ceyhan’a feda olsun biz bir gider 1000 geliriz. Şimdi ben ceyhana hizmete etmeye geliyorum. Şimdi ben yarım kalmış öykümüzü sizlerle birlikte tamamlamaya geliyorum.
Ve sevgili dostlar nerede kalmıştık, diyerek ; kaldığımız yerden yeniden başlamaya geliyorum..
Tutun ellerimden ! sözümüz var, sevdamız var, düşümüz var. Birlikte başaracağız birlikte kazanacağız.Tutun ellerimden sizleri çok seviyorum.”  Bülent ÇELİKTEN.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

‘Adana, Tarihi Güzelliğe Sahip’

Vali Yavuz Selim Köşger, Valiliğimiz Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) ile Vakıflar Bölge Müdürlüğü …

İnşaat Sektörü Yemekte Buluştu…

Adana Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü uhdesindeki koruyucu aileler ve çocuklarına yönelik gerçekleştirilen iftar …

Prototol İmzalandı…

Karataş ilçesine bağlı Hakkıbey Mahallesi, 386 ada, 2 parsel numaralı, 600,00 metrekare yüzölçümlü taşınmaz üzerine …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir