29 Nisan 2024 , Pazartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı.

Halkın sevgi gösterileri eşliğinde Ceyhan Belediyesi Başkanlık makamına geçen genç Başkan Kadir Aydar, Ceyhan’a çağ atlatacak hizmetlerin, projelerin sinyalini verdi.

2019 yerel seçimlerinde halkın iradesiyle yüzde 50,64’lük bir oy oranıyla Ceyhan Belediye Başkanlığına seçilen ve 11 ay sonra görevden el çektirilen Aydar, 2024 Mahalli idareler seçimini en yakın rakibine fark atarak yine kazandı. Mazbatasını alarak göreve başlayan Kadir Aydar, belediye önünde toplanan binlerce Ceyhanlı’ya hitap etti. Aydar, “Adana’nın 9 ilçesi bizim. Adana bizim, dağ bizim deniz bizim. Ama daha önemlisi Türkiye bizim. Genel Başkanımız Özgür Özel’e teşekkür ediyorum. İlçe başkanlığımdan bu yana her an yanımda bulunan Genel Başkan Yardımcımız Burhanettin Bulut’a teşekkür ediyorum. İyi günümde kötü günümde o vardı, siz vardınız, dostlarım vardı, hepinize teşekkür ediyorum.” dedi

 

112 MAHALLESİNDE BİZ VARIZ

Bundan sonra Ceyhan’ın 112 mahallesinde varlıklarını ve hizmetlerini yoğun şekilde hissettireceklerini vurgulayan Belediye Başkanı Kadir Aydar, “Genel Başkanımız Özgür Özel Türkiye ittifakını kurdu. Bizim belediye başkanlarımız da şehirlerinde ve ilçelerinde halkın ittifakını kurdu. Biz de burada halkımızla birlikte Ceyhan’ın ittifakını kurduk ve seçimi kazandık. İttifakımıza gönül bağıyla destek veren herkese tek tek teşekkür ediyorum. Bizim kapımız Türk’e, Kürde, Alevi’ye Sünni’ye, Laz’a Çerkez’e, hiçbir ayrım yapmadan tüm halkımıza açıktır. Ceyhan Belediyesi sizindi, ben emanetinizi teslim aldım. Bundan sonra ayrıştıran, ötekileştiren ve nefret dili kullanan hiç kimse olmayacak. Bizler sevgiyle, saygıyla ve barış dilini kullanarak buralara geldik. Bundan 112 mahalleme eşit hizmet götüreceğim” diye konuştu.

Devir teslim törenine CHP Adana İl Başkanı Dr. Anıl Tanburoğlu, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, Ceyhan İlçe Başkanı Caner Aydar, Çukurova İlçe Başkanı Ümit Arif Özsoy, CHP’li meclis üyeleri, çok sayıda partili ve vatandaşlar katıldı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Yüreğir’de 35 Yıl Sonra Aynı “Zafer”

Yüreğir’in yeni Belediye Başkanı Ali Demirçalı dün törenle görevi Fatih Kocaispir’den devraldı. Yüreğirliler’in miting alanına …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir