3 Mayıs 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / CEYHAN ADAYI ALEMDAR ÖZTÜRK

CEYHAN ADAYI ALEMDAR ÖZTÜRK

2024 Yılının Mart ayında yapılacak yerel yönetim seçimleri için tüm partilere adete teyakkuzda her parti kiminle,hangi adayla kazanırız diye ince eleyip sık döküyorlar.siyasi partiler bazı Büyüksehir ve ilçelerde adaylarını açıkladılar.
AKŞENER; ADANA BŞH VE YÜREĞİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYINI AÇIKLAMISTI
İyi Parti Genel başkanı Meral Aksener Adana BŞH Belediye başkan adayı için eski Adana özel idare genel sekreteri,Ardından İçişleri bakanlığına bağlı birimlerde görev yapan ve bir çok ilde Vali yardımcılığı görevlerinde bulunan Remzi Oğuz Yılmaz Adana BŞH adayı olurken diğer yandan Grup toplantısında Genel Başkan Aksener tarafından ismi açıklanan diş hekimi Bülent Alper Ÿüreğir Belediye Başkan adayı oldu.
CEYHAN ADAYI ALEMDAR ÖZTÜRK
İyi Parti Genel başkanı Meral Aksener ve kurmayları kazanacak adaylar ile yola çıktıklarını her platformda dile getiriyorlar BSH ve Ÿüreğir adayının belli olmasının ardından gözler diğer ilçelere çevrildi.
İyi Parti Adana İl baskanı ve yönetim kurulu ile İyi Parti Ceyhan ilçe başkanı ve kurmaylarının geçtiğimiz günlerde Ankara’da 4 günlük istisare toplantısı sona erdi.
Genel Başkanı Meral Aksener’in yakın zamanda Yüreğir kapalı spor salonunda yapacağı aday açıklamasında Adana’daki 14 ilçenin adayı açıklanacak.Ceyhan’da ise 4 adayın olduğu bunlardan en şanslı adayın Belediyecilik konusunda uzman olan geçmiş dönem Belediye Başkanı olan ve siyasi kariyerinde üst noktalarında bulunan ve halkın sevgi ve saygısını her noktada kazanan Halk adamı,Ortak akılda birleşen Alemdar öztürk İyi Parti Ceyhan Belediye Başkan adayı olarak açıklanacağı günü ve saati beklerken Öztürk’ün haksız bir sekilde elinden alınan Başkanlığı daha sonra adaletin tesçili ile suçsuzluğu ispatlanması ve adaletin tesçilinin ardından Ceyhan’lı Başkan Alemdar Öztürk’e sahip çıkarak Belediye başkanlığını iade etmeye hazırlanıyor…

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir