CHP Adana İl Başkanlığı döneminde birliği, beraberliği sağlayıp, 2019 yerel seçimlerinde 25 yıl aradan sonra Adana Büyükşehir, Ceyhan ve İmamoğlu’nu kazandırma başarısı gösteren Av. Emrah Kozay’ın Seyhan Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıklaması hem parti tabanında hem de Seyhan’da memnuniyetle karşılandı.

2019’da meclis üyelerinin belirlenme sürecinde haksızlığa karşı dik bir duruş sergileyerek partili-partisiz tüm kesimlerin takdirini kazanan Av.Kozay, İl Başkanlığı döneminde olduğu gibi aday adaylığı sürecinde de sivil toplum ve demokratik kitle örgütlerini ziyaret edip, belediye başkanlığı döneminde Seyhan’da gerçekleştirmeyi hedeflediği dönüşümü anlattı, destek istedi.

Hedef daha çağdaş bir Seyhan

TMMOB Mimarlar Odası Adana Şube Başkanı Sedat Gül, yönetim kurulu ve mimarlarla bir araya gelen Av.Kozay, mimarlarla Seyhan’daki kentleşme sorunu hakkında fikir alışverişinde bulundu. Av.Kozay, “Seyhan’ı çağdaş bir kent haline getirmek için aklın ve bilimin ışığında konunun tüm paydaşlarıyla birlikte çalışacağız” mesajı verdi.

Emekçilerimizle Seyhan’ı aydınlık bir geleceğe taşıyacağız

Kozay, TÜRK-İŞ 4.Bölge Temsilcisi Edip Gülnar ve sendika başkanlarıyla ağır ekonomik kriz ortamında emekçilerin yaşadığı korunları masaya yatırdı. Seyhan Belediyesi’nde de örgütlü olan DİSK Genel İş Sendikası 1 ve 2 Nolu Şube başkanları Serdal Çapar, Ersoy Kalik, sendika yöneticileri ve işyeri temsilcileriyle de buluşan Kozay, Seyhan Belediye Başkanlığı döneminde yaşama geçirmeye planladığı projelerini anlattı. Kozay, “Belediye emekçilerimizle birlikte Seyhan’ı daha aydınlık bir geleceğe taşıyacağız” dedi. KESK bileşenlerine de projelerini anlatan Kozay, sendika temsilcilerinin önerilerini dinledi.

Hak, hukuk, adalet vurgusu

Adana Barosu’nda meslektaşlarıyla da buluşan Av.Kozay, projelerini anlatıp Baro Başkanı Semih Gökayaz ve meslektaşlarından destek istedi. Kozay, “Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği çağdaş medeniyet hedefine hak, hukuk, adaleti esas alan bir anlayışla, hep birlikte ulaşacağız” diye konuştu.

 

Önderimiz Atatürk, rehberimiz Atatürk ilke ve devrimleri

Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı İsa Kayadan ve yönetim kurulu ile buluşmasında birlik ve beraberlik mesajları veren Av.Kozay, “Önderimiz Atatürk, rehberimiz Atatürk ilke ve devrimleri” dedi.