27 Temmuz 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Seyhan Belediye Başkanı Akay Halkla Buluştu…

Seyhan Belediye Başkanı Akay Halkla Buluştu…

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, yoğun hafta sonu mesaisi kapsamında Hadırlı ve Ova Mahalleleri’nde ev ziyaretlerinde bulundu. Bilge Başkan olarak adlandırılan Akay, vatandaşların taleplerini dinleyerek, mahalle sakinleriyle sohbet etti ve mahallelerde yürütülen projeler hakkında bilgiler verdi.

OVA MAHALLESİNDE KADINLAR VE ÇOCUKLARLA BULUŞTU

Hafta sonu ziyaretlerine Hadırlı Mahallesi’nde başlayan Başkan Akay, burada mahalle sakinlerinin evlerine konuk oldu. Vatandaşların taleplerini dikkatle dinleyen Akay, mahalle esnafını da ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Ardından Ova Mahallesi’ne geçen Başkan Akay, Muhtar Alaaddin Barış ile birlikte Miskine Kaya’nın evine konuk oldu. Burada mahalle sakinleriyle sohbet edip, belediyeden talepleri dinleyen Başkan Akay, mahallede yapılan hizmetleri ve planlanan projeleri vatandaşlarla paylaştı.

 

MUSTAFA ALİ’NİN YÜZÜNÜ GÜLDÜREN ZİYARET

Ova Mahallesi’ndeki ikinci ziyaretini Şahize İşler’in 11 yaşındaki kas hastası oğlu Mustafa Ali’nin evine gerçekleştiren Akay, Seyhan Belediyesi’nin daha önce sağladığı tekerlekli sandalye desteğinin yanı sıra Mustafa Ali’nin yaşam kalitesini artırmaya yönelik ihtiyaçlarını dinledi. Başkan Akay, eksiklerin en kısa sürede tamamlanacağını ifade etti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir