30 Nisan 2024 , Salı
Ana Sayfa / Gündem / Öğretim görevlisinden fotoğraf sergisi…

Öğretim görevlisinden fotoğraf sergisi…

Çukurova Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü Dr.Öğr.Gör Can Kızgındemir Uzak pozlama tekniği ile oluşturulan ilk kişisel fotoğraf sergisinin açılışını yaptı.

Adana Ressamlar Derneği Kaman Sanat Galerisinde açılan sergide 20 fotoğraf yer alırken 4 Nisan tarihine kadar ziyarete açık kalacak.

Serginin sadece kendi çabalarının ürününün olmadığını belirten an Kızgındemir,” Bugün burada olmamın ve bu eserleri sizinle paylaşmamın en büyük nedeni, desteklerinizi ve teşviklerinizi arkamda hissetmemdir. Sizlerin cesareti ve inancı, beni bu noktaya getirdi ve bu sergiyi gerçekleştirmeme imkan sağladı. Bu özel günde, burada beni yalnız bırakmayarak destek olan herkese teşekkür etmek istiyorum. Aileme, dostlarıma, meslektaşlarıma ve bu serginin gerçekleşmesine katkı sağlayan herkese minnettarım” dedi.

 

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

İnşaat Sektörü Yemekte Buluştu…

Adana Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü uhdesindeki koruyucu aileler ve çocuklarına yönelik gerçekleştirilen iftar …

Prototol İmzalandı…

Karataş ilçesine bağlı Hakkıbey Mahallesi, 386 ada, 2 parsel numaralı, 600,00 metrekare yüzölçümlü taşınmaz üzerine …

Adana Valiliğinden “sokak ortasında 2 gence işkence” iddiasıyla ilgili açıklama…

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, bazı basın yayın organları ve sosyal medyada, “Seyhan ilçesinde kendi aralarındaki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir