26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Çevre / Gençlik yürüyüşü düzenlendi…
????????????????????????????????????

Gençlik yürüyüşü düzenlendi…

Adana’da Büyükşehir Belediye Bandosu eşliğinde Spordan Sorumlu Vali Yardımcısı Şükrü Çakır, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Şube Müdürleri ve İl Spor Müdürlüğü çalışanları, sporcu, hakem, antrenör, il temsilcileri ve öğrencilerinin katılımıyla “Gençlik Yürüyüşü” gerçekleştirildi.

Menderes Spor Salonu önünden başlayan yürüyüş korteji, Vali Caddesi, Atatürk Caddesi’nden geçerek Atatürk Parkı’na geldi. Burada Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, 2 izci ile Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu.

İl Spor Müdürü Ataşbak, yaptığı kısa konuşmada, hizmeti ve emeği geçenlere teşekkür ederek 19 Mayıs Atatürk’ü Anma haftasını başlattığını açıkladı.

Vali Yardımcısı Çakır, Türkiye Masa Tenisinde Türkiye Şampiyonu olan sporculara kutlayarak birlikte fotoğraf çektirdi.

Etkinlik kapsamında, ergin izciler tarafından fener alayı, kamp ile farkı spor tesislerinde ve Seyhan Baraj Gölü’nde yelken, kano, kürek, güreş, voleybol, yüzme, halter, basketbol, hentbol, karate, wushu, muay thai, judo, boks, atıcılık, bisiklet, masa tenisi, jimnastik, step-aerobik, oryantiring, okçuluk, tenis, badminton, satranç, işitme engelliler futbol ile engelliler dans gösterileri ve eğitsel oyunlar olmak üzere 25 branşta spor etkinliği gerçekleştirilecek.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

ÇGC Kupalı At Koşusu Bugün Koşulacak…

1400 kumda 58 kilo 3 yaşlı İngiliz atlarının katılacağı koşuda birincilik ödülü 440 Bin Tl. …

“ÇÖZÜM KISIRLAŞTIRMA”

HAYKONFED Başkanı Nesrin Çıtırık, belediyelerin yeterince kısırlaştırma yapmadıklarından yakındı ve tek çözümün “Kısırlaştırma” olduğunu söyledi. …

Deniz Suyu Sıcaklığı Meteorolojik Olayları Artırıyor…

  Deniz suyu sıcaklıklarının dünyanın her tarafında yaşanan bir problem olduğunu belirten Çevre Mühendisi Prof. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir