27 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Adana Demirspor taraftarları, iftarda buluştu…

Adana Demirspor taraftarları, iftarda buluştu…

TFF Trenyol Süper Lig’de mücadele eden Yukatel Adana Demirspor’un taraftarları, iftar yemeğinde bir araya geldi. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar da iftara katıldı.

Adana Demirspor’un en büyük ve en köklü taraftar grubu olarak 1998 yılında kurulan ve mavi-lacivertli takımı iç saha ve dış saha maçlarına yalnız bırakmayan Şimşekler Grubuitfar programında bir araya geldi.

 

Şimşekler Grubu, geleneksel iftar programını bu yıl eski 5 Ocak Stadyumu’nun yanındaki alanda gerçekleştirdi. İftara, Demirspor taraftarlarının yanı sıra, vatandaşlar da katıldı.

 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP’nin Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar da, Adana Demirspor taraftarlarını yalnız bırakmadı. İftara katılanları selamlayan Başkan Karalar, burada konuşma yaptı. Şimşekler Grubu temsilcileri de, Başkan Zeydan Karalar’a katılımı ve desteğinden dolayı teşekkür etti.

 

Şimşekler Grubu’nun iftar programında, makamında, bir belediye çalışanının silahlı saldırısı sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden Adana Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdür Vekili Samet Güdük’ün posterinin asıldığı görüldü. Samet Güdük, koyu bir Adana Demirspor taraftarıydı ve oğluna da Demir ismini vermişti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir