27 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Ceyhan Aleyna Tilki’yle coştu….

Ceyhan Aleyna Tilki’yle coştu….

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ceyhan Belediye Başkan Adayı Kadir Aydar, Aleyna Tilki’yi Ceyhan’a getirdi, konsere katılım yoğun oldu.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2024 11:30
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2024 11:30
Kaynak: CANSU ERSOY

Dün Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ceyhan Belediye Başkan Adayı Kadir AydarAleyna Tilki’yi Ceyhan’a getirdi. Ceyhan’da Cumhuriyet Meydanı’nda dün düzenlenen Aleyna Tilki konserine çok sayıda kişi katıldı. Ceyhan halkı Aleyna Tilki şarkılarıyla coştu.

 

Konsere CHP Ceyhan Belediye Başkan Adayı Kadir Aydar başta olmak üzere; Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Zeydan Karalar, CHP Adana İl Başkanı Dr. Anıl Tanburoğlu, CHP Ceyhan il teşkilatı, çok sayıda partili ve Ceyhan halkı katıldı. Konsere ilgi yoğun oldu.

 

Konser öncesinde Başkan Zeydan Karalar ve İl Başkanı Anıl Tanburoğlu kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Kadir Aydar’da Ceyhan halkına seslenerek oluşan kalabalıktan memnuniyetini dile getirdi.

 

AYDAR: 1 NİSAN’DAN SONRA HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK

Aydar, şunları söyledi:

“Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar’a, İl Başkanımız Anıl Tanburoğlu’na, bizi her zaman ve her yerde yalnız bırakmayan can Ceyhan’ımızın yiğit ve güzel insanlarına Aleyna Tilki konserine katıldıkları için teşekkür ederim. 1 Nisan’dan sonra her şey çok güzel olacak.”

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir