4 Mayıs 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Gündem / Adanalı Erasmus Öğrencilerinden İtalya’da 100.Yıl Kutlaması…

Adanalı Erasmus Öğrencilerinden İtalya’da 100.Yıl Kutlaması…

Eğitim faaliyetleri için İtalya’da bulunan İbrahim Atalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri, Türkiye‘den gelen milli bayramı özel bir etkinlikle andı. Projede görev alan öğretmenler Ahmet Güney ve Emrullah Oruç rehberliğindeki öğrenciler Mehmet Arda Yurtsever ve Efe Lal, ülkenin tarihi ve turistik yerlerini keşfetme fırsatı da buldu.

Etkinlik sırasında Türk Bayrağı’nı gururla taşıyan öğrenciler, “Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılı kutlu olsun” sloganlarıyla Cumhuriyet’in kuruluşunun yüzüncü yılını kutlama heyecanını paylaştı. Türk ve yabancı öğrencilerin birbirlerine olan karşılıklı takdir ve coşkusu, kutlamalara ayrı bir anlam kattı.

Bu özel gün, Türkiye’nin kuruluşunun yüzüncü yılına atfen İtalya’da da yankılandı ve farklı ülkelerden gençlerin bir araya gelerek birlik ve beraberlik içinde kutlaması, uluslararası dostluk ve kültürel etkileşim açısından önemli bir örnek teşkil etti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

‘Adana, Tarihi Güzelliğe Sahip’

Vali Yavuz Selim Köşger, Valiliğimiz Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) ile Vakıflar Bölge Müdürlüğü …

İnşaat Sektörü Yemekte Buluştu…

Adana Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü uhdesindeki koruyucu aileler ve çocuklarına yönelik gerçekleştirilen iftar …

Prototol İmzalandı…

Karataş ilçesine bağlı Hakkıbey Mahallesi, 386 ada, 2 parsel numaralı, 600,00 metrekare yüzölçümlü taşınmaz üzerine …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir