29 Nisan 2024 , Pazartesi
Ana Sayfa / Gündem / Adana Öğretmenevi, Önemli Toplantıya Ev Sahipliği Yaptı…

Adana Öğretmenevi, Önemli Toplantıya Ev Sahipliği Yaptı…

Adana Öğretmenevi ve ASO Müdürü Güven Güvener, toplantıyla ilgili bilgiler vererek 22 Büyükşehir Öğretmenevi müdürünün ve daire başkanlığının koordinasyon ekibinin katılımıyla gündem maddelerinin 5-6 Şubat 2024 tarihleri arasında görüşüldüğünü belirtti.

Güvener ayrıca, toplantı sonrasında kurum müdürlüğü tarafından organize edilen ‘Güzel Adana’ temalı kültür gezisi yapıldığını söyledi.

Gezide, Adana Olgunlaşma Enstitüsü’nün tarihi Tepebağ Mahallesi’nde bulunan ek hizmet binası ziyaret edildi. Yöresel yemeklerin yapıldığı tarihi binada unutulmaya yüz tutmuş mesleklerin atölyeleri gezilerek el emeği göz nuru ürünler dikkatle incelendi.

Adana Olgunlaşma Enstitüsü Müdiresi Seher Coşkun, misafirlere yapının tarihi dokusunun korunarak Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Adana Valiliğinin koordinesinde yapıldığını belirtti.

Ulu Camii ve Sabancı Merkez Camii ziyaretleri de yapılan gezi Merkez Park’ta hatıra fotoğrafları çekilmesiyle son buldu.

 

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

‘Adana, Tarihi Güzelliğe Sahip’

Vali Yavuz Selim Köşger, Valiliğimiz Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) ile Vakıflar Bölge Müdürlüğü …

İnşaat Sektörü Yemekte Buluştu…

Adana Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü uhdesindeki koruyucu aileler ve çocuklarına yönelik gerçekleştirilen iftar …

Prototol İmzalandı…

Karataş ilçesine bağlı Hakkıbey Mahallesi, 386 ada, 2 parsel numaralı, 600,00 metrekare yüzölçümlü taşınmaz üzerine …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir