26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / YUMURTALIK’TA HAFTA SONU İZDİHAMI…

YUMURTALIK’TA HAFTA SONU İZDİHAMI…

Yumurtalık ilçesindeki plajlar hafta sonu dolup taştı.
Ramazan ayında adeta sinek avlayan otel, pansiyon ve kamping işletmecilerinin yüzünü bayram ve hafta sonu tatili güldürdü. Arife gününden itibaren ilçeye gelmeye başlayan ve önceden rezervasyon yaptıran konuklar bayram boyunca rahat ederken önceden yer ayırtmadan ilçeye gelen tatilciler ise geri dönmek zorunda kaldılar.
Yumurtalık, Zeytinbeli ve Küçük Yumurtalık’ta plaj alanları dolarken kamping alanların da da yoğunluk had safhaya ulaştı.
Bayram tatilini fırsat bilen ziyaretçiler, hafta sonu tatiliyle birleştirince de pansiyon ve otellerde yer bulamama sıkıntısı yaşadılar. Parklara yatak sererek konaklamak zorunda kalanlar çoğunluktaydı. Denizin tadını doyasıya çıkarmak isteyen tatilciler esnafın da yüzünü güldürdü.
Otel işletmecisi turizmci Necdet Yılmaz, “Bayram süresince yaşanan bu canlılığın ağustos ayında da devam etmesini temenni ediyoruz” dedi.
Pansiyoncular ve kampingciler ful çektiklerini Ramazan aynın durgunluğunu şimdi ilçe dışından gelen konukları en iyi şekilde memnun etmek için çalıştıklarını ifade ettiler.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir