6 Mayıs 2024 , Pazartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Vali Köşger: Tüm kurumlarımızla el birliği içinde çalışıyoruz…

Vali Köşger: Tüm kurumlarımızla el birliği içinde çalışıyoruz…

Adana Valisi Yavuz Selim Köşker, Pozantı İlçesi’nde bir dizi temas ve incelemelerde bulunup, Sosyal Marketin açılışını yaptı. Adana Valisi Yavuz Selim Köşker, Pozantı’da ilk olarak Pozantı Kaymakamlığını ziyaret etti. Vali Köşger’i, burada Kaymakam Fatih Karamahmut, Belediye Başkanı Mustafa Çay, Cumhuriyet Savcısı Alican Köşger, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mehmet Nuri Dilek, İlçe Emniyet Müdürü Kahraman Özkeskin ve kurum amirleri karşıladı.

 

Vali Köşger, Kaymakam Vekili Karamahmut’tan ilçenin genel durumu ve ilçede devam eden yatırımlar hakkında bilgi aldı. Tüm kaymakamlık personeline görevlerinde başarılar temennisinde bulunan Vali Köşger,  Pozantı İlçesi’nde olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İlçenin potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmek için tüm kurumlarla el birliği içinde çalıştıklarını vurgulayan Vali Köşger, “Bugün serin havası, doğası, yaylası ve tarihi değerleriyle gözde ilçemiz Pozantı’dayız. Pozantı, tüm bu güzellikleriyle ve doğal lezzetleriyle ilimizin turizm potansiyeline çok önemli değer katmaktadır. Her bir köşesi ayrı bir güzelliğe sahip ilçemizin potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmek için tüm kurumlarımızla el birliği içinde çalışıyoruz” dedi.

Pozantı’nın güzelliklerinin yanında Kurtuluş Savaşı’mızın meşalesinin ilk yakıldığı yer olması açısından da değerli bir ilçemiz olduğunu söyleyen Vali Köşger, bu ziyaret vesilesiyle vatanımız için can veren ve ölümü göze alan şehit ve gazilerimizi rahmetle yâd etti.

Vali Yavuz Selim Köşger, Kaymakamlık ziyaretinden sonra Pozantı Belediyesini de ziyaret etti. Başkan Mustafa Çay Vali Köşger’i çiçeklerle karşıladı. Başkan Mustafa Çay 3 dönemdir yapmış olduğu çalışmaları ve ilçeye kazandırmış olduğu büyük projeleri makamında Vali Köşger’e anlattı. Çay, 31 Mart 2024 mahalli idareler seçimlerinde aday gösterilip tekrar kazanır ise yeni dönemde ilçeye uygulayacağı projelerden de bahsetti.

Pozantı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının yardıma muhtaç ve kimsesiz kişilere yardımda bulunmak için yeni düzenlemiş olduğu Sosyal Marketin açılışını Vali Yavuz Selim Köşger yaptı. Cumhuriyetin 100. Yılı olan 29 Ekim’de Pozantı Belediyesi tarafından açılarak halkın hizmetine açılan kültür evlerini ziyaret eden Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, “Böylesine güzel bir şekilde düzenleme yapılarak geçmişten geleceğe gelen tarihimizi, geleneklerimizi ve göreneklerimizi Z kuşağına aktardığınız için gerçekten teşekkür ediyorum” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir