7 Mayıs 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / Adanalı komedyen Gözde Nevk ilk “Stand-up” gösterisi ile büyük beğeni aldı…

Adanalı komedyen Gözde Nevk ilk “Stand-up” gösterisi ile büyük beğeni aldı…

 

Sosyal medya’da adını duyuran Gözde Nevk günlük yaşamından doğaçlama oluşturduğu videoları sosyal medya hesabından paylaşarak büyük bir hayran kitlesi edindi. Hızla büyüyen fenomenin hayran kitlesi büyüyünce çocukluktan beri hayali olan  “Stand-Up” gösterisi ile takipçilerinin karşısına çıktı.

Adanalı Gözde Nevk, sosyal medyada başlattığı videolarındaki komik mizahıyla fenomen olmayı başardı. İnstagram’da 600 binin üzerinde takipçisi bulunan Nevk, sosyal medyada ekonomik durumu orta halli veya yoksul kesime hitap ederek bunu mizahi bakış açısı ile yanstıp sevenlerini güldürmeyi başarıyor.

 

10 Aralık ve 14 Aralıkta yaptığı “Stand-Up” gösterisinde izleyicilerin büyük beğenisi ile ilgisini topladı.

Gözde Nevk, 10 Aralık’ta yaptığı ilk gösterisine “Fak fakir ve ünlümsü şey” ismini verirken sahneye doksanlı yılların meşhur perdesinden hazırladığı özel kostümü ile çıktı. Gösterime katılan vatandaşlar bol kahkahalı ve keyifli anlar yaşadı.

Seyirciden yoğun ilgi alan Nevk, 14 Aralık’ta da aynı gösterimin ikincisini düzelendi. Bu seferde sahneye seksenli yılların dantel işlemeli özel kostümü ile çıktı.
Adanalı vatandaşlar her iki gösteride çok keyifli anlar yaşarken hemşirelikten sosyal medya fenomenliğine ardından komedyenliğe el atan Gözde Nevk’i takdir etti.

Gözde Nevk, büründüğü komedyen kimliği ile başarılı bir “Stand-Up”cu olduğunu yaptığı iki gösterimle kanıtladı.

Karşılaştığı ilgi karşısında mutlu olduğunu ve şaşırdığını ifade eden Nevk,”Sahneye çıkma kararını verdiğimde bu kadar ilgiyle karşılaşacağını beklemiyordum. Tüm Adana’ya ve Türkiye’deki takipçilerime beni yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum. Çok yakında Türkiye turnesi ile bu gösterinin devamı gelecek” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir