27 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / UĞUR DÜNDAR ÇUKUROVA’NIN KONUĞU…

UĞUR DÜNDAR ÇUKUROVA’NIN KONUĞU…

Gazeteci, programcı Uğur Dündar, Çukurova Belediyesi’nin konuğu olarak 19 Şubat’ta Adana’ya geliyor. Halk Arenası’nı Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde yapacak olan ünlü televizyoncu, CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal ve sanatçı Atilla Taş’ı konuk edecek.
Uğur Dündar, Çukurova Belediyesi tarafından her ay düzenlenen “Her Ayın 19’unda” adlı etkinliğe katılmak üzere 19 Şubat Cuma akşamı Adana’da olacak. Televizyonda yaptığı Halk Arenası programını canlı yayınla bu kez Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleştirecek olan Dündar, Adanalı olan CHP Ankara Milletvekili ve Grup Başkanvekili Levent Gök, İstanbul Barosu Başkanı Doç. Dr. Ümit Kocasakal ve ses sanatçısı Atilla Taş’ı konuk edecek.
Halk Arenası’nı üç ünlü konuğuyla birlikte Çukurova Belediyesi bitişiğindeki Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde sunmaya başlayacak olan Uğur Dündar’ın programı akşam saat 21.00’de başlayacak. Program bitiminde halk Dündar ve konuklarına soru yöneltebilecek.
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Türkiye’nin yetiştirdiği çok değerli bir televizyoncuyu konuk etmekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “Milyonlarca insanı ekran başına kilitleyen Halk Arenası bu kez Çukurova’da olacak. Tüm Adanalıları bu muhteşem etkinliğe davet ediyorum” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir