23 Nisan 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / 200 LİRA ALACAĞI İÇİN ÖLDÜRÜLDÜ…

200 LİRA ALACAĞI İÇİN ÖLDÜRÜLDÜ…

Adana’da Suriyeli inşaat işçisi, 200 lira alacağını istediği için başka bir Suriyeli inşaat işçisi tarafından bıçaklanarak öldürüldü.
Edinilen bilgiye göre, olay Yüreğir ilçesine bağlı 19 Mayıs Mahallesi, 1130 Sokak’ta meydana geldi. Ülkelerindeki savaştan kaçarak Adana’ya gelen Mendul Meryem (17) ile 30 yaşlarındaki soyadı öğrenilemeyen Hıdır isimli şahıs, 19 Mayıs Mahallesi’nde bir evin inşaatında çalışmaya başladı.
İnşaatta sıvacı olarak çalışan Mendul Meryem, bir süre sonra kalıp ustası olarak çalışan Hıdır’a 200 lira borç para verdi. Ancak aradan uzun zaman geçmesine rağmen Hıdır, Meryem’e borcunu ödemedi. Mendul Meryem, bugün 200 lira alacağını istedi. Ancak Hıdır vermeyince aralarında kavga çıkardı. Kavgayı ev sahibi ve inşaatta çalışan diğer işçiler ayırdı. Bir süre sonra inşattan aşağıya inen Mendul Meryem’in arkasından inen Hıdır, kavga çıkardı. Hıdır kavga sırasında çıkardığı bıçakla Meryem’i kalbinden bıçakladı. Bıçaklanan Mendul Meryem bir süre sokakta koştuktan sonra yere düşerken, Hıdır da hızla olay yerinden kaçtı.
Olay yerine gelen sağlık ekipleri Meryem’i Adana Numune eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü. Tedavi altına alınan Meryem müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Mendul Meryem’in cenazesi otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.
Polis ise cinayeti işleyen Hıdır’ı bulmak için geniş çaplı operasyon başlattı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir