26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Türkiye Tek Yürek Oldu…
DEMOKRASİ VE ŞEHİTLER MİTİNGİ'NİN DÜZENLENDİĞİ YENİKAPI'DAKİ ALAN DOLMAYA BAŞLADI. (İSMAİL COŞKUN/İSTANBUL-İHA)

Türkiye Tek Yürek Oldu…

Türkiye’nin dört bir yanından gelen vatandaşlar İstanbul Yenikapı’da yapılan ‘Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne akın ettiler. Denizden ve karadan Yenikapı’ya akın eden vatandaşlar büyük bir kalabalık göze çarparken, katılımcı sayısının 3 milyonu aştığı ifade edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde yapılan ‘Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne başta AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımıyla tüm dünyaya birlik mesajı verildi. Milyonların alanı doldurduğu mitingde Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Yıldırım, CHP Lideri Kılıçdaroğlu ve MHP Lideri Bahçeli ilk kez birlikte vatandaşın karşısına çıkıp birlik ve beraberlik mesajı verip vatandaşları hep birlikte selamladılar.Ünlü sanatçılar, sporcular ve iş dünyasının da katıldığı miting tüm Türkiye’de canlı izlenirken, töriristbaşının bulunduğu Pensilvanya’dan da canlı yayınlandı. Miting alanında sadece Türk bayrağının yer aldığı görüldü.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir