27 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Vali Demirtaş spor dünyasını kabul etti…

Vali Demirtaş spor dünyasını kabul etti…

Vali Demirtaş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Kick Boks Federasyonu İl Temsilcisi Şehmus Baysal ile bölgede görev yapan antrenörler ve branşlarında ulusal ve uluslararası düzeyde başarılı olan sporcuları makamında kabul etti.
Sporcuların kentimizin gurur kaynağı olduğuna vurgu yapan Vali Demirtaş, şunları belirtti:
“Spor ailesiyle bugün birlikte olduğum için mutluyum. Adana’nın ve ülkemizin spor yapan yüzbinlerce gence ihtiyacı var. Çocukların spor yapmasına izin veren ailelere, sporcuları eğiten ve müsabakalara hazırlayan antrenörlere, fırsat yaratan öğretmen ve yöneticilere teşekkür ederim. Spor her zaman emek ve süreklilik ister. Devletin imkanları doğrultusunda sporcularımız daha iyi yerlere geleceklerdir.”
Vali Demirtaş, başarılı sporcularla sohbet ederek, spor malzemesi dağıttı.
Kentteki, kazanılan başarılarla ilgili Vali Demirtaş’a bilgi veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Vali Demirtaş’ın Adana’da göreve başladığından bu yana spora ayrı bir önem verdiğini, kentteki spor yatırımlarının takipçisi olduğunu ve götürdükleri taleplerin çözümüne destek verdiğini belirterek teşekkür etti.
Ayrıca, Özel Sporcular Atletizm Şampiyonası’nda Avrupa üçüncüsü olan Nevriye Güngör ile Kick Boks Federasyonu İl Temsilcisi Şehmus Baysal, Vali Demirtaş’a çiçek verdi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir