20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / 13’üncü Kattan Atlayıp Canına Kıydı…

13’üncü Kattan Atlayıp Canına Kıydı…

Ganyan bayii çalıştıran 39 yaşındaki Ergin Varkal, oturduğu apartmanın damından atladı. Apartmanın bahçesine düşen Varkal olay yerinde hayatını kaybetti.

Merkez Çukurova ilçesinin 71547 sokak Tanıl Apartmanı’nda oturan 2 çocuk babası Ergin Varkal, akşam saatlerinde evine geldi. Akşam yemeğini yedikten sonra eşi Güsta Varkal’a dışarıya çıkacağını söyleyen Varkal, 13 katlı apartmanın çatı katına çıkarak, kendini boşluğa bıraktı. Yere düşen Varkal’ın çıkardığı çarpma sesini duyan apartman sakinleri, merak edip dışarı çıktıklarında genç adamın cansız bedenini buldu.

Psikolojik sorunları olduğu belirtilen Varkal’ın eşi ve olay yerine gelen yakınları sinir krizi geçirdi. Olayı araştıran polis ekiplerine verdiği ilk bilgide, “Ekonomik hiç bir sıkıntımız yoktu. Ruhsal sorunları vardı, bir kaç kez hastaneye gitti, ama sonuç alamadık. En son hocalara gitmeyi planlıyordu. Ama intihar edecek bir insan değildi, hatta intihar etmesi en son akla gelebilecek bir insandı” diye açıklama yapan Güsta Varkal, gözyaşlarına boğuldu.

Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışmasının ardından Engin Varkal’ın cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıld

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir