18 Mayıs 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Sokaktan bir can daha kurtarıldı…
TEMSİLİ RESİM

Sokaktan bir can daha kurtarıldı…

Sokaktan bir canı daha kurtarmış olmanın ve ona yeni, sıcak bir yuva bulmuş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Adana Sokak Canlılarını Koruma Derneği (CANKODER) Başkanı Sibel Seyitoğlu; “CANKODER himayesinde olan bu güzel çocuğumuz sonunda onun kıymetini bilecek, harikulade bir aileye sahiplendirildi. Bir okulun bahçesinde bulunup, barınak ekibi aranarak, barınağa gönderilen bu çocuğun haberini aldığım an çok kötü oldum ve 1 haftadır can siperane kalıcı, geçici yuva aradım. Bu doğrultuda ilanıma destek veren tüm can dostu arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Çağdaş hanım sağ olsun evinin kapılarını bu cana açtı ve artık onun da bir yuvası var. Ne sokaktaki tehlikeler ne de barınaktaki açlık artık hepsi onun için sona erdi.” Dedi.
Bu güzel davranışın herkese örnek olmasını belirten Seyitoğlu; “Bu bir iyilik hareketidir. Bu iyilik hareketi ancak ve ancak daha çok kişiye ulaşarak daha büyük işler başarılır. Bizim ricamız insanlarımız sokak canlıları konusunda daha bilinçli ve sahiplenici olsunlar ve daha çok kişi ile daha çok sokak canlısını sokaklardan kurtararak onlara sıcak bir yuva bulalım. Çağdaş Hanımın bu güzel davranışının herkese örnek olmasını diliyoruz.” ifadelerini kullandı. 

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir