26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Çevre / Seyyar satıcılara müdahale…

Seyyar satıcılara müdahale…

Adana’da bir parkta “bicibici” satan seyyar satıcılara biber gazıyla müdahale eden zabıta ekipleri, malzemelerine el koydu.

Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesine bağlı Gülpınar Mahallesi’ndeki Barış Parkı’nda meydana geldi. Bir grup seyyar satıcı parka tezgah açarak “bicibici” satmaya başladı. Bunun üzerine Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri seyyar satıcıları parktan çıkarmak istedi. Ancak seyyar satıcılar parktan tezgahlarını çıkarmak istemeyince arbede çıktı. Bunun üzerine olay yerine çevik kuvvet ekipleri çağrıldı. Zabıta seyyar satıcılara müdahale ederek malzemelerine zorla el koydu.

Bu arada karşı koyanlara da biber gazlı müdahale etti. Seyyar satıcılar da taş ve sandalyelerle karşı koymaya çalıştı. Yaşanan arbedede iki çevik kuvvet polisi kafalarına taş gelmesi sonucu yaralanırken iki seyyar satıcı da yaralandı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Sağlık çalışanları vergi kesintileri konusunda taleplerini aktardı…

 Türk Tabipleri Birliği Aile Hekimliği Kolu, Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası üyeleri Aile hekimliği çalışanlarının vergide …

ADSİAD, 14 Yeni Üye Daha Kazandı…

Kurulduğu 1991 yılından bu yana Adana, bölge ve ülke ekonomisine katma değer üreten Adana Sanayici …

“ÇÖZÜM KISIRLAŞTIRMA”

HAYKONFED Başkanı Nesrin Çıtırık, belediyelerin yeterince kısırlaştırma yapmadıklarından yakındı ve tek çözümün “Kısırlaştırma” olduğunu söyledi. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir