25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Şenlik İptal

Şenlik İptal

Şenlik İptal…

Aydınlık Gazetesi Ceyhan Temsilciği tarafından iki yıldan buyana düzenlenen ve bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Aydınlık Şenliğine Ceyhan Belediyesi yer veremeyeceğini bildirdi.

Haydar Aliyev Parkı içerisinde düzenlenen ve geçen yıl Devlet eski Bakanı Ufuk Söylemez Prof. Dr. Zekeriya Beyaz’ın katıldıkları söyleşilerin dışında Müzik dinletileri, resim ve fotoğraf sergilerinin yanı sıra değişik etkinlikler düzenleniyordu.

Eski Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü zamanında yer ve ses düzeni tahsis edilirken, AKP’li Belediyenin yere dahi izin vermemesi AKP’nin Sanata ve Etkinliklere bakış açısına da ortaya koyuyor.

30 Mayıs , 1 Haziran tarihi arasında yapılması planlanan ve bu yıl Orhan Kemal’in 100.’cü doğum yılını nedeniyle panellerin düzenleneceği şenlik iptal edilmeyle karşı karşıya kaldı.

Aydınlık Gazetesi Ceyhan Temsilcisi Sacit Ata, Belediyeden yardım beklemediklerini ama yer tahsisini de iptal etmelerinin kendileri için sürpriz olduğunu belirterek, “yinede şartlarımızı zorlayarak şenliği yapmaya çalışacağız. Bir çok yazar, ressam, müzisyenle bağlantı kurduk. Nerede nasıl yapılacağını, karar verip ona göre konuklarımızı bilgilendireceğiz” dedi.

Not : Resimler Geçen yıl ki şenlikten.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir