ENGELLİ BİREYLERİ TOPLUMA İYİ TANITMAK

Adanalı Engel Tanımayan Engelli Şair Araştırmacı ve Söz Yazarı Alper Demir olarak bugüne kadar 6 tane şiir kitabı 2 tane Kişisel Gelişim Kitabı 2 tane de engelliler üzerine araştırma ve inceleme kitaplarım, olmak üzere 10 tane kitabı yayınlandı. Engellilerin yaşadıkları sorunlara ve çözüm önerilerine, engelli bireyleri topluma iyi tanıtmak için verdiğim mücadelelerde kitaplarında yer veren Demir, herkesin takdirini kazandı.

ÇOK SAYIDA KİTAP YAZDI

Adanalı Engel Tanımayan Engelli Şair Araştırmacı ve Söz Yazarı Alper Demir olarak bugüne kadar 6 tane şiir kitabı 2 tane Kişisel Gelişim Kitabı 2 tane de engelliler üzerine araştırma ve inceleme kitaplarım, olmak üzere 10 tane kitabı yayınlandı.

OLUMLU DÖNÜŞLER ALDIM

Adanalı Engel Tanımayan Engelli Şair Araştırmacı ve Söz Yazarı Alper Demir, bugüne kadar 6 tane şiir kitabı 2 tane Kişisel Gelişim Kitabı 2 tane de engelliler üzerine araştırma ve inceleme kitaplarım, olmak üzere 10 tane kitabı yayınlandığını söyledi.  Demir, “Yaklaşık 6-7 yıldır engelli bireyleri topluma iyi tanıtmak için verdiğim mücadele de şuan çok güzel yerlere ulaştım. Yaptığım çalışmalar sosyal medya sayesinde bir tek Adana sınırları dışına değil yavaş yavaş Türkiye sınırları dışında da ses getirmeye başladı. Amaç iyi olduktan sonra Allah’ım her zaman yolumu açıyor. Verdiğim konferans ve söyleşiler ile de birçok kişinin yüreklerine dokunup onların hayata bakış açılarında olumlu izler bıraktığımın farkındayım çünkü olumlu dönüşler aldım” dedi.

SEN AL BEN OKUYAYIM İYİLİK AKIMI

Yayınladığı kitaplarını birçok engelli ve durumu olmayan kişilere dağıttığını belirten Demir, “Yayınlanan her kitabımı birçok engelli ve durumu iyi olmayan kişilere ücretsiz olarak belli sayıda dağıtıyorum. Son çıkan ‘Siz Mi Engellisiniz Yoksa Biz Mi?’ kitabımın çıkmasıyla engelli ve maddi durumu iyi olmaya kişilerin kitabıma yoğun ilgi göstermesi üzerine bir arkadaşım. ‘Senin kitapları okumayı çok istiyorum ama hiç vaktim yok. Bana İBAN numaranı gönder ben sana kitap ücreti göndereyim sende benim adıma 3 kitap engelli bireylere dağıtır mısın?’ demesi üzerine böyle bir akım aklıma geldi” diye konuştu.

İYİLİK AKIMI HAZİRAN AYINDA BAŞLADI

Akımın Haziran ayında başladığını dile getiren Demir, “Bu akımı benim için ön planda tutan ‘Bir Elin Verdiğini Diğer El Görmeyecek’ ilkesi ile yoluma devam ediyorum. Bu iyilik akımı Haziran ayının sonlarına doğru başlamasına rağmen şuana kadar akımımıza destek veren beni sosyal medyadan takip eden Londradan bir ablamız, ( instağram ) @yorukbaba sosyal medya adresimden takip eden İstanbul,   İzmir,  Antalya,  Adana,  Adapazarından hayırseverlerin bana ulaşması ile şuana kadar birçok kişiye kitap dağıttım” şeklinde konuştu.

KİTAP ALIYORLAR

İmza günü düzenlemesini isteyen bir okurunun 50 kitap aldığını söyleyen Demir, “Bir takipçimin benim başarımı örnek almaları için bir okulda imza günü yapmam için adı gizli kalmak şartı ile 50 kitap ile akıma destek verdi. Bende Adana da bir lise ile görüştüm Ekim yada Kasım ayında bu 50 kitabı 100’e tamamlayıp, 100 kalbe dokunmak istiyorum. Bu arada engelli bireylere kitap dağıtmaya devam ediyorum. Bu güzel akıma destek vermek isteyen olursa lütfen bana ulaşsın” ifadelerini kullandı.