9 Mayıs 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Sağlık-Sen Koroner Yoğun Bakım Ünitesini ziyaret etti…

Sağlık-Sen Koroner Yoğun Bakım Ünitesini ziyaret etti…

Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi  Koroner yoğun bakım üniteleri ziyaretine  Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Nennioğlu, Başkan Yardımcısı Süleyman Bora Mesutoğlu ve diğer temsilcilerle birlikte, hastanedeki sağlık çalışanlarını ziyaret ederek koroner yoğun bakım birimlerinde yaşanan sorunları yerinde inceledi.

Ziyarette  koroner yoğun bakım ünitelerinin karşılaştığı zorluklar masay yatırılırken, bu birimler, üçüncü basamak hizmet vermelerine rağmen, ikinci basamak seviyesinde sınıflandırıldıkları için ciddi mağduriyetler yaşamaktaydı. Özellikle, şehir hastanelerinin sağlık sistemindeki son basamak olması nedeniyle 10 ve 12 yataklı koroner yoğun bakım ünitelerine aşırı hasta yükü bindiği, bu durumun hem hastaları hem de çalışanları olumsuz etkilediği belirtildi.

Sağlık-Sen heyeti, tespit ettikleri bu sorunları hastane yöneticileriyle birebir paylaşarak, çözüm yollarını tartıştı ve hedefler belirledi. Başkan Nennioğlu, yaptığı açıklamada, sorunlara çözümcül yaklaşımlarından dolayı Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Yasemin Kılkış, İdari ve Mali İşler Müdürü Sevinç Gülten ve Destek Kalite Müdürü Nuri Karslıoğlu’na teşekkürlerini iletti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir