3 Mayıs 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Eğitim-Bir-Sen Adana’da buluştu…

Eğitim-Bir-Sen Adana’da buluştu…

Adana‘nın ev sahipliği yaptığı bu toplantı hakkında Başkan Sezer, yaptığı açıklamada, Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Genel Sekreter Talat Yavuz, Başkan Yardımcıları Mesut Öner ve Muammer Karaman, Genel Merkez Kadınlar Komisyonu Başkanı ve diğer kıymetli hocaların toplantıda verdikleri eğitimler ve katkılar için teşekkürlerini iletti.

Ayrıca, EBS Adana 1 ve 2 Şube Yönetimleri ile HatayOsmaniye ve Mersin Şubelerinin Başkanları, Yönetimleri ve teşkilatlarına da katılımları ve emekleri için şükranlarını sundu.

Sezer, toplantının bir diğer önemli noktasını, kurucu Genel Başkan merhum Mehmet Akif İnan’ın anılması olarak vurguladı. İnan’ın “Türkümüz dünyayı kardeş bilendir, Gökleri insanın ortak tarlası” sözleriyle vurguladığı kardeşlik, birlik ve beraberlik mesajının toplantıda önemli bir yer tuttuğunu belirtti.

Mehmet Sezer, Eğitim-Bir-Sen’in “Yeni Üyelerle Yeni Zirvelere” şiarıyla sendikal mücadeleyi sürdüreceğini, bu toplantının sendikanın gelecekteki yönünü şekillendirmede kilit bir rol oynadığını ifade etti.

 

 

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir