19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bilim-Teknik / ÖĞRETMENLERE HİZMET İÇİ EĞİTİM…

ÖĞRETMENLERE HİZMET İÇİ EĞİTİM…

Ceyhan’da “Bir Gelecek Bırak” projesi kapsamında 5 gün sürecek öğretmenlere yönelik okul öncesi eğitim seminerlerinin ilki eğitmenlerin yoğun katılımıyla başladı.
Ceyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından EDUCEY projesi kapsamında düzenlenen ‘Hizmet içi eğitim’ seminerlerinin ilki Devlet Bahçeli Tesislerinde gerçekleştirildi. Türkiye’nin çeşitli üniversitelerinden gelen öğretim görevlileri tarafından verilecek eğitimlerin bir hafta süreceğini belirtildi.

Amaçlarının eğitim ve öğretimin çıtasını yükseltmek olduğunu söyleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Memduh Topuz, “Düzenlediğimiz proje kapsamında paneller, sempozyumlar, hizmet içi eğitim faaliyetleri, sanatsal, sosyal ve kültürel faaliyetler yer alacaktır. Bu kapsamda emeği geçen tüm masai arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunarken, meslektaşlarımızın bu seminerlerden yeterince faydalanacaklarını umut ediyorum” diye konuştu.

Projenin ilk gününde ‘İmaj, protokol ve nezaket kuralları’ konulu ilk konferansı Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hamil Nazik tarafından verildi.

Prof. Dr. Nazik, toplum arasında öğretmenlerin bir iş yapmadığı, yüksek maaş aldıkları anlayışının hakim olduğunu ancak öğretmenlerle çalışıldıktan sonra bu anlayışın doğru olmadığının görüleceğini söyledi. Eğitimin siyasetçiler tarafından rahat bırakılmadığını savunan Nazik, “Eğer bakanlar, milletvekilleri bizi ve eğitimi rahat bırakırlarsa öyle öğretmenler var ki tahmin edemezsiniz. Çünkü ne yazik ki sizi anlamıyorlar” dedi.

Öte yandan proje kapsamında, Başkent Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Halıcı, Çukurova Üniversitesi’nden Öğretim Üyeleri Yrd. Doç. Oğuzhan Kırdök, Yrd. Doç. Dolunay Sarıca, Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Necati Cemaloğlu ile uzmanlar tarafından eğitim verilecek.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir