24 Nisan 2024 , Çarşamba
Ana Sayfa / Siyaset / ÖĞRENCİLERE ÖDÜL…

ÖĞRENCİLERE ÖDÜL…

CEYHAN BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ ÖZCAN ÖZAL SPOR HAFTASINDA ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİNİ VERDİ.

13–19-Ekim Spor haftası etkinlikleri çerçevesinde Masa Tenisi ve Voleybol dallarında Yıldızlarda Kızlar ile Erkeklerde dereceye girenlere yapılan törenle ödülleri verildi. Törene Ceyhan Belediye Başkan Vekili Özcan Özal, Ceyhan Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Güler, Ceyhan Belediye Meclis üyesi Taner Cerit, Ceyhan İlçe Milli Eğitim Müdürü Memduh Topuz, Ceyhan Lisesi Müdürü Ahmet Kütküt ile birlikte çok sayıda öğrenci velisi ile eğitimciler katıldı.

Ceyhan Lisesi Kapalı spor salonunda yapılan ödül töreninde bir konuşma yapan Ceyhan İlçe Milli Eğitim Müdürü Memduh Topuz spor bilincinin oluşturulması ve başarılı sporcuların halkımıza tanıtılması ve desteklerine ilişkin sosyal sorumluluk duygusunun oluşturulması ile 13-19 Ekim tarihlerinde kutlanmaya başlandığını ifade eden Topuz burada gençlerimizi spor’a özendirmektir dedi.

ÖZAL: SPORUN ALT YAPISI AMATÖR SPOR’DUR

Ceyhan Belediye Başkan Vekili Özcan Özal ise konuşmasını şöyle yaptı Spor’un alt yapısının temelini amatör spor’un oluşturduğu belirten Özal amatör sporda yakalanan başarının profesyonel takımlarının başarısını doğrudan etkilediğini belirtti ve tüm sporculara gelecekte başarılar diledi.

Konuşmaların ardında Yıldızlar Erkekler ile Yıldızlar Kızlar ve Ortaokul ve Liseler arasında Voleybol ve Masa tenisi dallarında dereceye girenlere ödülleri Ceyhan Belediye Başkan Vekili Özcan Özal, Ceyhan Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Güler,Cewyhan Belediye Meclis Üyesi Taner Cerit, Ceyhan İlçe Milli Eğitim Müdürü Memduh Topuz tarafından ödülleri verildi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir