27 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / CEYHAN KÜLTÜR DERNEĞİ’DEN BELEDİYE ZİYARETİ…

CEYHAN KÜLTÜR DERNEĞİ’DEN BELEDİYE ZİYARETİ…

CEYHAN KÜLTÜR VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİNDEN
BAŞKAN VEKİLİ ÖZCAN ÖZAL’A ZİYARET

Ceyhan Kültür ve yardımlaşma derneği başkanı İldeniz Özal ile yönetim kurulu üyeleri Ceyhan Belediye Başkan Vekili Özcan Özal’ı ziyaret ettiler.Başkan vekili Özal ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Dernek başkanı İldeniz Özal, Derneğin faaliyetlerinin en önemli özelliklerinden birisinin toplumsal özellikleri olduğuna dikkat çekerek, bu konuda dernek olarak bir çok etkinliklerde bulunduklarını ifade etti.

Ceyhan Kültür ve yardımlaşma derneği başkanı İldeniz Özal toplumsal sorumlulukları yerine getirirken özellikle ihtiyaç sahiplerine destek çıktıklarını belirtti ve Ceyhan’da bir ilki gerçekleştirerek 41 çocuğu etkinlikler çerçevesinde sünnet yaptıklarını belirten Özal bu tür toplumsal yardımlarda ve faaliyetlerde belediye ile işbirliği içerisinde olmak istediklerini ifade etti.

Ceyhan Belediye Başkan Vekili Özcan Özal ise biz Ceyhan Belediyesi olarak her zaman her koşulda yardım kuruluşlarının yanında yer aldıklarını belirterek, ”Belediye olarak her zaman Ceyhan Kültür ve Sanat Derneğinin yanında olacaklarını” ifade etti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir