29 Nisan 2024 , Pazartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / MEHMETÇİK İÇİN YÜRÜDÜLER…

MEHMETÇİK İÇİN YÜRÜDÜLER…

Türkiye Gençlik Birliği (TGB) ve Vatan Partisi NATO’nun genişletilmesine karşı Galleria önünden İncirlik Üssü’ne yürüyüş düzenledi. Türkiye’nin dört bir yanından Vatan Partisi üyeleri ve üniversite öğrencileri geçtiğimiz gün Pençe –Kilit Operasyonu’nda şehit olan 12 Mehmetçik adına sık sık sloganlar atarak, NATO’nun genişletilmesine karşı tavrını ilan etti. Yürüyüş Galleria önünden başladı İncirlik Üssü’nde sona erdi. Sık sık şehitler ölmez Vatan bölünmez sloganları atıldı. Geçtiğimiz günlerde şehit olan 12 askerin isimleri sık sık okundu. Katil ABD ülkemizden defol. Mehmetçiğin katili Amerika. Hepimiz Mehmetiz PKK’ya yeteriz, İncirlik’e el konsun Amerika defolsun sloganları atıldı.

BU TOPRAKLARDA SİZE HUZUR YOK

Türkiye Gençlik Birliği (TGB)  Başkanı Kayahan Çetin, burada yaptığı konuşmada; “Bugün ABD emperyalizminin topraklarımızdaki ihanet üssünün, İncirlik Hava Üssü’nün önünde toplandık. İncirlik Üssü’ne el konması için, İncirlik’in Türk Silahlı Kuvvetleri’nin tam denetimine geçmesi için buradayız. Geçtiğimiz hafta Kuzey Irak’ta Pençe-Kilit Operasyonunda 12 Mehmetçiğimizi şehit verdik. Bu saldırı basit bir saldırı değildir, terör örgütü PKK’nın kendi inisiyatifiyle kalkıştığı bir olay değildir. Geçmiş ABD Başkanı Obama’nın tanımıyla “ABD’nin kara gücü PKK” bu hain saldırıyı ABD talimatıyla yaptı. Mehmetçiğin vurduran talimat da vuran kurşunlar da ABD’nindir. O zaman da söyledik bugün de söylüyoruz: Bu topraklarda Amerikan askerleri ellerini kollarını sallaya sallaya gezemeyecek! Mehmetçiğin katillerine bu topraklarda huzur yok, bilesiniz” dedi.

TÜRKİYE DÜŞMANINI KOYNUNDA BÜYÜTÜYOR

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ferdi Tanhan, Amerikan üslerinin Türk Silahlı Kuvvetlerinin kontrolü altına alınması gerektiğini ifade ederek, şunları söyledi; “Bilmiyorum duydunuz mu?  Amerikan gürültüsünden kendinizi kurtardınız mı? Yarım asırdır, Türkiye’nin milli gurur ve onurunun sesi olarak haykırıyoruz: Türkiye kendi düşmanını kendi eliyle besliyor. Türkiye kendi düşmanını koynunda büyütüyor. Hukuk adına, özgürlük adına, demokrasi adına, Batı uygarlığı adına daha ne kadar boyun eğilecek ülkemizdeki yabancı asker varlığına? Başta İncirlik olmak üzere, Türkiye’nin yabancı üs ve askerden temizlenmesi, ülkemizin geleceği açısından vazgeçilmez bir görevdir. ABD öncelikle İncirlik’i derhal terk etmeli, bu üs ve diğerleri, Türk devletinin ve Ordusunun denetimi altına alınmalıdır”.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir