17 Mayıs 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Gündem / Köker ailesinin acı günü…

Köker ailesinin acı günü…

Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şube yönetim kurul üyesi ve Çukurova Gazeteciler Cemiyeti üyesi Hakan Köker’in kardeş acısı. Önceki akşam kalp krizi sonucu hayata gözlerini yuman Volkan Köker(39) Kabasakal Mezarlığı’nda gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Kabasakal mezarlığında düzenlenen cenaze törenine ailenin yanı sıra Adana 1954 FK Başkanı Menderes Kutlu, yönetim kurulu, Sarıçam Belediyesi gençlik hizmetleri spor müdürü Kadir Gül, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, yönetim kurulu, TSYD Adana Şube Başkanı Kerim Hoşfikirer, yönetim kurulu, Hürriyet Gazetesi Bölge temsilcisi Erdal Fernergiz, Çukurova Gençlik Merkezi Müdürü İbrahim Pıtırlı, Spor camiasının önde gelen isimleri ve meslektaşları katıldı.

Yapılan duaların ardından merhum Volkan Köker,  göz yaşları arasında aile kabristanında ebediyete uğurlandı.  Hakan Köker, Tarkan Köker ve aile büyükleri daha sonra taziyeleri kabul ettiler.

Bu arada, taziye yeri olarak, Huzurevleri Mh. 77050 Sk. Tuncaylar Apt. No.5 (15 Temmuz Şehitler Lisesi arkası) olarak duyuruldu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

‘Adana, Tarihi Güzelliğe Sahip’

Vali Yavuz Selim Köşger, Valiliğimiz Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) ile Vakıflar Bölge Müdürlüğü …

İnşaat Sektörü Yemekte Buluştu…

Adana Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü uhdesindeki koruyucu aileler ve çocuklarına yönelik gerçekleştirilen iftar …

Prototol İmzalandı…

Karataş ilçesine bağlı Hakkıbey Mahallesi, 386 ada, 2 parsel numaralı, 600,00 metrekare yüzölçümlü taşınmaz üzerine …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir