27 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Hedef İstanbul galibiyeti…

Hedef İstanbul galibiyeti…

Ligde kader maçlarından birisi olarak görüp deplasmanda galip gelmek üzerine Samsun’a giden ve aldıkları haklı galibiyetten sonra moral bulan Adana Demirspor’da bütün hesaplar İstanbul maçından galip gelme üzerine kuruldu ve maç hazırlıkları aralıksız sürüyor.
ÇIKIŞIMIZ SÜRECEK
Teknik Direktör Samet Aybaba, Samsun’u yenip üst sıraların mücadelesini veren Giresunspor’un puan kaybetmesini de değerlendirip “Biz takım olarak ümitlendik. Ligin ilk yarısında yenildiğimiz İstanbulspor’u yenerek çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Rövanşı almak arzusundayız. Futbolcularıma güven geldi. Bunu gözlerinden ve hırslarından anlıyorum. En yakın maç final maçıdır. Galibiyetten başkaca bir beklentimiz olamaz. Biz yeneceğiz, rakiplerimizin de alacakları sonuçları bekleyeceğiz.” İfadelerini kullandı. Aybaba, İstanbulspor takımının genç bir ekipten oluştuğunu ve koşan bir takım olduğunu belirtip ‘Rakibimizi iyi analiz ederek oyun düzenimizi ona göre oluşturacağız. Kendi sahamızda galip gelerek çıkışımızı sürdüreceğiz” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir