25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Ceyhan Belediyesi’nin hazırladığı yeni imar planı onaylandı…

Ceyhan Belediyesi’nin hazırladığı yeni imar planı onaylandı…

Ceyhan Belediyesi’nin hazırladığı yeni imar planı Adana Büyükşehir Belediye Meclisi’nden geçti. Başkan Hülya Erdem, “Ceyhan’ın imar sorununu çözüme kavuşturmaktan büyük onur duyuyoruz” dedi.

Ceyhan’da önceki dönemlerde yaşanan problemler nedeniyle imarın durması büyük sıkıntılar arz ederken, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem müteahhitlerin ve sektörün umutla beklediği imar sorununu çözdü. Konuyla ilgili açıklama yapan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, “Ceyhan’ın lokomotifi diye tabir edilen imar sorununa ekibimizle büyük bir gayret sergileyerek çözüme kavuşturmanın haklı gururunu yaşıyoruz.” dedi.

Başkan Erdem, “Büyük önem arz eden imar planı, belediyemiz tarafından ilgili hüküm ve yönetmelikler uygun olarak hazırlanmış olan 1/5000’lik Nazım İmar Planı Adana Büyükşehir Belediye meclisinde bugün onaylanmıştır. Destek ve emeklerinden dolayı başta sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar olmak üzere ekip arkadaşlarımıza ve meclis üyelerimize teşekkür ediyorum, Ceyhan’ımıza hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir