20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / İcralık araç çetesi çökertildi…

İcralık araç çetesi çökertildi…

Ülke genelinde icralık araçları yakalatarak parçalatmak yöntemiyle Aladağ İcra Müdürlüğü kanalıyla satışa çıkarıp düşük fiyatla aldıkları belirlenen suç örgütü çökertildi. Aralarında emekli icra müdürü olan E.İ’nin de bulunduğu 21 zanlı hakkında gözaltı kararı verildi.

ESKİ İCRA MÜDÜRÜ DE İŞİN İÇİNDE

Aladağ Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturma kapsamında “çıkar amaçla suç örgütü kurmak, nitelikli zimmet ve nitelikli dolandırıcılık” suçlamalar kapsamında yapılan çalışmada Mehmet A. isimli kişinin liderliğindeki suç örgütünün aralarında Aladağ eski İcra Müdürünün de bulunduğu 21 kişi tespit edildi. Bu kişilerin ülke genelinde icralık araçları yakalatarak parçaladıkları, bu araçların parçalanmış hali ile Aladağ İcra Müdürlüğü aracılığı ile satışa çıkarıldığı, satışa çıkarılan araçların örgüt üyelerince değerinden çok düşük fiyatla alındığı, bu araçların parçalarının tekrar takılmak suretiyle satışının yapılarak haksız kazanç temin ettikleri tespit edildi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir