9 Mayıs 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / GİAD’dan Vali Köşger’e Önemli Ziyaret…

GİAD’dan Vali Köşger’e Önemli Ziyaret…

Çukurova Genç İşadamları Derneği (Çukurova GİAD) Yönetim Kurulu, Adana Valisi Yavuz Selim Köşger’i makamında ziyaret etti. Heyette Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya ve yönetim kurulu üyeleri Hakan Burç, Rafet Milli, Ceyhun Baskın, Ömer Ertuğrul ve Gökalp Sofuoğlu yer aldı. Başkan Sakarya, Çukurova GİAD’ın ” Dünya Kenti Adana” hedefi doğrultusunda gerçekleştirdiği projeler ve Adana’ya olan katkıları hakkında bilgi verdi. Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, derneğin çalışmalarını takdirle karşıladı ve gelecekteki projelerde iş birliğine açık olduklarını ifade etti.

Başkan Sakarya, Çukurova GİAD’ın Adana’nın markalaşması ve dünya kenti olması yönünde çalıştığını belirterek, derneğin her zaman Adana Valiliği ile iş birliğine hazır olduğunu vurguladı. Ziyarette, Çukurova GİAD tarafından hazırlanan Adana’yı tanıtan İngilizce ve Türkçe “1’imizi 1000 Yapan Kent” raporu, “İmalat Sanayinde Küresel Eğilimler ve Adana” araştırma raporu, ve “Hayalimdeki Adana” kitabı Vali Köşger’e takdim edildi. Ayrıca, Çukurova Zirvesi toplantılarının sonuç kataloğu ve Paşabahçe tarafından özel olarak yapılmış Eros mozaiği figürlü vazo da hediye olarak sunuldu.

 

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir