Adana’da papernparty organizasyonluğunda hazırlanan yeni yıl pazarı Cumartesi günü kapılarını açtı. İlk gün yoğun ziyaretçi katılımı sağlanan etkinlik bugünde devam edecek.

 

 

Yeniyıl ruhunun yansıtıldığı etkinlikte birçok butik markaların standı bulunuyor. Sevdiklerinize hediyelik eşyalar alabileceğiniz yeniyıl temalı yılbaşı hediyeleri bulunuyor. Standlarda hediyelik ürünlerin yanısıra ikramlarda mevcut.

 

Birbirinden güzel el yapımı seramik ürünler için ‘Atelier Bisscuit’ standını ziyaret edebilirsiniz.

 

 

 

Birçok genç kadın girişimcinin olduğu standlarda el işi, seramik,çikolata, hediyelik aksesuarlar mevcut. Alışverişin yanısıra eğlence ve DJ performanslar sizi bekliyor.

 

Ziyaretçilerden Adana‘ya okumaya gelen Üniversite öğrencisi Sena Nur organizasyona arkadaşlarıyla geldiğini ve memnun kaldıklarını belirterek ” Daha öncede bu etkinliğe geldim. Çok keyifliydi hem hediye alabileceğiniz hem yemek yiyebileceğiniz ve eğlenebileceğiniz bir ortam üstelik doğada olması ayrıca güzel. Bu sıcak ortama dostlarımıda getirdim birlikte akşam gerçekleşecek Dj Performansını bekliyoruz herkese iyi eğlenceler ” diyerek memnuniyetini dile getirdi.