Çukurova Belediyesi Spor Kulübü Baş Antrenörü Mustafa Umut Uysal,  başlayacak olan karşılaşmalar öncesi açıklamalarda bulundu.

Oynadıkları TSD Kupası maçlarında bütün oyuncuları görme şansı bulduklarını belirten Başantrenör Uysal, “TSYD Kupası bizim için çok faydalı bir turnuva oldu. Kupayı alarak şampiyon olduk. Bu bizi ayrıca çok mutlu etti. Axa Sigorta Kupa Voley maçlarında amacımız bu sene gruptan çıkmak.” dedi.

Her sene hedef yükselten bir takım olduklarını anlatan Başantrenör Mustafa Umut Uysal, “Burası dünyanın en zor ligi ve bu sene her takım çok iyi kadro kurdu. Biz de en iyi kadroyu oluşturan takımlardanız ve oldukça alternatifli bir kadromuz var. Yoğun maç periyodunda bu alternatif kadro elimizi güçlendirecek. Bu sene lig etapını en iyi şekilde oynayıp play-off’a kalmak ve Avrupa’ya gitmek istiyoruz.” diye konuştu.

 

“Adana’da voleybola çok büyük bir ilgi var”

Uysal, Adana’da voleybola çok büyük bir ilgi olduğunu vurgulayarak şöyle devam etti:

“Her maçımızı 2 bin kişiye oynuyoruz ve büyük maçlarda da dışarıya dev ekran kuruyoruz. Biz Adana halkından çok memnunuz. Her platformda bizi destekliyorlar ve dolu tribünlere oynuyoruz. Taraftarlarımız bizim için itici bir güç ve oyuncularımız onlarla bütünleşip çok daha iyi bir performans sergiliyorlar.”

 

“Hedefimiz öncelikle Avrupa’ya gitmek”

Çukurova Belediyesi Spor Kulübü oyuncularından Ceren Cihan Önal da kupa maçı öncesi şunları kaydetti:

“Yazın hazırlık sürecimiz çok güzel geçti. TSYD Kupasını almamız bizim için güzel bir başlangıç oldu. Türkiye Kupası için İzmir’deyiz. Burada gruplardan çıkmayı istiyoruz. Enerjik bir takımız ve bunu sahaya yansıttığımız sürece çok güzel işler başaracağımızdan eminim. Adanalıları çok güzel bir takım bekliyor. Taraftarlarımız zaten çok iyi, onlarla güzel işler yapacağız. Bu sene hedefimiz öncelikle Avrupa’ya gitmek.”