27 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Ceyhan’da CHP coşkusu…

Ceyhan’da CHP coşkusu…

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Adayları, Ceyhan’da coşkuyla karşılandı. CHP’nin Ceyhan merkezindeki seçim ofisi açılışına yüzlerce Ceyhanlı katıldı. Anneler Günü’nde gerçekleşen açılışta Ceyhanlı kadınlar ‘Atatürk’ fotoğraflı kırmızı tişörtleriyle en ön saflarda yer aldı.
CHP İl Başkanı Burhanettin Bulut, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Milletvekili Adayları Zülfikar İnönü Tümer, İbrahim Özdiş, Müzeyyen Şevkin, Rıza Mete, Sedat Doğan, Ahmet Adıgüzel, Rukiye Çinkılıç, Mustafa Bilgilioğlu, Yüksel Karaaslan ve Kemal Derin’in yer aldığı açılışta kadın adaylar Müzeyyen Şevkin ve Rukiye Çinkılıç ile Ceyhan İlçe Kadın Kolları Başkanı Suna Turunç’a anneleri temsilen çiçek verildi.
“İNSANLAR AYRIŞTIRILIYOR”
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından konuşan CHP İl Başkanı Burhanettin Bulut, ülkeyi karanlığa sürükleyen zihniyete 7 Haziran’da ‘dur’ diyeceklerini belirtti. Ceyhanlı hemşehrilerinin ülkesine sahip çıkacağına inandığını dile getiren Bulut, “Türkiye’nin, Adana’nın ve Ceyhan’ın huzur, istikrar ve ekonomik alanda geriye gittiğini görüyoruz. İnsanlar ayrıştırılıyor. Hukuk tanımazlık ayyuka çıktı. CHP, toplumun tüm kesimlerini kucaklayan projeleriyle iktidara hazır bir parti. Demokrasinin teminatı olan partimizi hep birlikte iktidara taşıyacağız” diye konuştu.
Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar da, sosyal demokrat Ceyhan’ın CHP’ye destek vereceğine inandığını söyledi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir