26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / CEYHAN ZABITASINDAN DENETİM…

CEYHAN ZABITASINDAN DENETİM…

Ceyhan Zabıtasından gece denetimi
Ceyhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğünce Ceyhan merkezde bulunan 15 ekmek fırınında, sabaha karşı 03,da yapılan rutin denetimlerde bütün fırınlar imalat merkezleri dâhil denetlendi.

Sabaha karşı saat 03:00 sıralarında başlayan kontrollerde fırınlarda çalışan işçilerin muayene kartları, iş elbiseleri, hamurun yapıldığı tekneler, soyunma odaları, hamurların bekletildiği odalar, kullanılan malzemeler, un çuvallarının saklandığı ambarlar, odaların temizliği ve sağlığa uygunluk durumu, dezenfekte, ekmek gramajları, iş yeri açma ruhsatları tek tek kontrol edildi.

Konuyla ilgili bilgiler veren Ceyhan Belediyesi Dış Birimler Amiri Süleyman Şahin, ”Başlatmış olduğumuz fırın denetimlerimiz aralıksız devam edecektir. Halkın sağlığı ile ilgili her türlü tedbirleri almak zorundayız. Halk sağlığını tehdit eden ve standartlara uymayan fırınlara gerekli denetimlerimizi sıklaştıracağız. Bu tür tesislerde yapılan ekmekleri veya unlu mamulleri halkımız tüketmektedir. Halkımızın sağlığı bizim için önceliklidir. Ayrıca gramaj eksikliklerini de tespit ettik. Halkımızın ekmeğini küçülten hiçbir fırına tolerans gösterilmeyecektir.” Diye konuştu.

Sabahın ilk ışıklarına kadar süren denetimlerde gramaj eksikliği ve hijyen şartlarını yerine getirmedikleri tespit edilen 2 fırına idari para cezası uygulanırken 3 iş yerine de uyarı mahiyetinde tutanak tutuldu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir