24 Nisan 2024 , Çarşamba
Ana Sayfa / Bölgesel / CEYHAN’DAKİ CİNAYET SUÇLUSU MENEMENDE YAKALANDI…

CEYHAN’DAKİ CİNAYET SUÇLUSU MENEMENDE YAKALANDI…

Ceyhan’da arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı bir yakını ile onun oğlunu tabancayla öldürdüğü iddiasıyla aranırken Aydın’ın Nazilli İlçesi’nde yakalanan ve cezaevine teslim edildikten sonra da evraktaki yanlışlık nedeniyle serbest bırakılan E.B., İzmir’in Menemen İlçesi’nde polisin düzenlediği operasyonla yakalandı.

Arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı bir yakını ile onun oğlunu tabancayla öldürdüğü iddiasıyla aranırken Aydın’ın Nazilli İlçesi’nde yakalanan ve cezaevine teslim edildikten sonra da evraktaki yanlışlık nedeniyle serbest bırakılan E.B, İzmir’in Menemen İlçesi’nde polisin düzenlediği operasyonla yakalandı.
Adana’nın Ceyhan İlçesi’nde yaşayan E.B., geçen yıl iddiaya göre, yakını A.U. ile arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartışmaya başladı ve tartışmanın büyümesi üzerine de E.B., A.U. ile onun 13 yaşındaki oğlu D.U.’yu tabancayla öldürüp kaçtı. Bir süre sonra E.B.’nin, Aydın’ın Nazilli İlçesi’ndeki bir yakının evinde kaldığı ve sahte kimlik kullandığı tespit edildi. Polis tarafından yakalanan E.B., gözaltına alınıp Ceyhan Kapalı Cezaevi’ne teslim edildi. Ancak evraktaki bir yanlışlık nedeniyle E.B. serbest bırakıldı. Hatanın farkına varılması üzerine E.B. hakkında bir kez daha yakalama kararı çıkartıldı.

Serbest bırakıldıktan sonra tekrar Nazilli’ye gelen E.B.’nin yakalanacağını anlayınca kaçtığını tespit eden polis, katil zanlısının İzmir’in Menemen İlçesi’ndeki V.B. adlı kadının yanına geldiğini saptadı. Bunun üzerine Özel Harekat Şube Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri, geçen 2 Eylül’de V.B.’nin evine operasyon düzenledi. Operasyonda E.B. yakalanırken bir tabanca ve 22 mermi ele geçirildi. Gözaltına alınan E.B., tutuklandı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir