25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Spor / Ceyhan Belediyede Moraller Yüksek

Ceyhan Belediyede Moraller Yüksek

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ( TKBL ) de mücadele veren temsilcimiz Ceyhan Belediye’de deplasmanda kazanılan Tarsus maçının sevinci yaşanırken, pazar günü kendi evinde oynayacağı Kayseri Kaski maçına hazırlanıyor.

Yönetime tepkiler yükselirken birkaç haftadır aldığı mağlubiyetlerin ardından deplasmanda 71 – 77 kazanılan Tarsus Belediye galibiyeti takımı bir nebzede olsa rahatlattı. Kendi evinde Kaski ile karşılaşacak olan Yeşil Beyazlılar çalışmaları hızlandırırken, yönetim oyuncularla moral kahvaltısında bir araya geldi.

Kahvaltısında konuşan Ceyhan Belediye Genel Menajeri Fatih Yücel  “geçtiğimiz hafta Tarsus Belediyespor maçını deplasmanda kazandık. Bu maç kazanmamız gereken hedef maçlarımızdan birisiydi, maçı kazanarak ligdeki konumumuz açısından avantaj sağladık. Artık önümüze bakmamız lazım. Kayseri Kaski maçı hazırlıklarımız devam ediyor. Kayseri takımı ligimizin güçlü ekiplerinden bir tanesi, ancak biz de sahaya yenmek için çıkacağız .” dedi.

Öte yandan Ceyhan Belediye – Kayseri Kaski karşılaşması, 22 Aralık Pazar günü saat 16.00’ da Ceyhan Spor Salonu’nda yapılacak.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adanalı Naz, Dünya Şampiyonu…

Down Sendromlu Sporcuların Olimpiyat Oyunları bu yıl Antalya’da yapıldı. Antalya’da ilk kez düzenlenen 2. Down …

Farkındalık Mesajı Verdiler…

Down sendromu hakkında toplumsal farkındalık ve duyarlılık oluşturmak, down sendromlu bireylere karşı olumlu tutum ve …

Polis ve Voleybolculardan ‘Erik Dalı’ Antrenmanı…

Adana Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri “Hayallerimiz Renkleniyor” Projesi çerçevesinde liseler …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir