26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Ak Parti, Adana’da Seçim Startını Pazar Günü Veriyor

Ak Parti, Adana’da Seçim Startını Pazar Günü Veriyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana İl Başkanı Ziyaettin Yağcı, AK Parti Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Abdullah Torun’un, seçim çalışmalarına pazar günü başlayacağını söyledi. Yağcı, eski AK Partili milletvekili Abdullah Çalışkan’ın MHP’ye geçmesi ile ilgili de “Kulvar değiştirmesine üzüldüm ve yadırgadım. Herkes kendi kararını kendi verir ve neticesine katlanır” dedi.

Yağcı, parti binasında düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Abdullah Torun’un AK Parti Büyükşehir Belediyesi başkan adayı olarak belirlendiğini hatırlatan Yağcı, “İnşallah Sayın Torun bu pazar günü kente gelip seçim çalışmalarına başlayacak. Yüreğir Kapalı Spor Salonunda adayımız, Kültür ve Turizm Bakanımız Ömer Çelik ve milletvekillerimiz seçmenlerle buluşacak. Bu bir aday tanıtım toplantısı değildir arkadaşlar çünkü adayımızın tanıtılmaya ihtiyacı yoktur. Bir nevi seçim faaliyetlerine start vermiş olacağız” dedi. Pazar günü yapılacak buluşmada diğer adayların açıklanmayacağını bildiren Yağcı, adayların henüz tespit edilmediğini belirtti.

Yağcı, bir gazetecinin ‘ilçe belediyeleri için adayların arasında Zihni Aldırmaz’ın ismi var mı?’ sorusu üzerine, “Biz kendi partililerimizi konuşuyoruz. Bizim partilimiz olmayan, bir arkadaş hakkında konuşmayı doğru bulmam. Şuanda bahsettiğiniz arkadaş partilimiz değil. Bizden aday olmak için bir müracaatı da mevzu bahis değil. Müracaat ettiğinde düşünülecek bir şey” diye konuştu.

İl Başkanı Yağcı, AK Parti eski milletvekili Abdullah Çalışkan’ın, MHP’den Seyhan Belediyesi başkan aday adayı olması ile ilgili de şunları kaydetti:

“Sayın Çalışkan benim çok eski dostumdur; beraber milletvekilliği yaptığım bir arkadaşımdır. Doğrusu kulvar değiştirmesine üzüldüm ve yadırgadım. Ben bir insanın kiminle oruç tuttuysa, onunla bayram etmesi gerektiğini düşünenlerdenim. Doğru bulmadım ama herkes kendi kararını kendi verir ve neticesine de katlanır.” – ADANA

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir