8 Mayıs 2024 , Çarşamba
Ana Sayfa / Çevre / Çetin:”Birincilik Hepimizin”…

Çetin:”Birincilik Hepimizin”…

Türkiye’nin En Başarılı İlçe Belediye Başkanı seçilen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Bu başarı, 7/24 çalışan tüm yöneticilerin ve çalışanların başarısıdır” dedi. Halk Günü’nde konuşan Başkan Çetin, “Kimse tek başına hiçbir şey yapamaz; boşuna ‘ağaç dalıyla gürler’ dememişler” diye konuştu.

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Türkiye’nin önde gelen araştırma şirketlerinden Gezici Araştırma Şirketi’nin anketine göre, Türkiye’nin En Başarılı İlçe Belediye Başkanı olarak geçen hafta kamuoyuna açıklandığını hatırlatarak halka teşekkür etti. Yüzde 67,8 oy oranıyla En Başarılı İlçe Belediye Başkanı seçilmesinde yapılan hizmetler ve ortaya konan projeler kadar halkla iç içe oluşunun da çok önemli rol oynadığına dikkat çekti. Çetin, “Bu ödül sembolik olarak bana verilmiştir ama hiç kimse tek başına hiçbir şey yapamaz. Atalarımız boşuna ‘ağaç dalıyla gürler’ dememişler. Bu ödül tüm yöneticilerim ve çalışanların sayesinde ve halkla iç içe olduğumuz için verildi” diye konuştu.

Halk Günü’ndeki konuşmasında, Türkiye Cumhuriyeti’nin ikinci Cumhurbaşkanı ve Atatürk’ün yol arkadaşı İsmet İnönü’ye de özel yer veren Başkan Soner Çetin, “Bir ülkede namuslular da en az namussuzlar kadar cesur olmalı” sözüyle tarihe geçen 2. Adam’ın kolay yetişmediğinin altını çizdi. Mustafa Kemal Atatürk ve İsmet İnönü gibi özel insanların kolay yetişmediğini vurgulayan Çukurova Belediye Başkanı Çetin, “Emperyalizme karşı verdikleri mücadele ile mazlum milletlere örnek olan, Cumhuriyet’in ilan edilmesi ve ilkelerinin yerleştirilmesinde Atatürk’le yol arkadaşlığı yapan ve Türkiye’de çok partili hayata geçilmesini sağlayan sayın İsmet İnönü’yü rahmet ve özlemle anıyoruz” dedi.
ÜNLÜ SPİKER GÜLGÜN FEYMAN DA KATILDI
Hemen her hafta olduğu gibi bu haftaki Halk Günü’nde de renkli sahneler dikkati çekti. TRT’den yetişen Türkiye’nin ünlü haber sunucusu Gülgün Feyman da Başkan Soner Çetin’in düzenlediği Halk Günü’ne katıldı. Çukurova Türk Televizyonu’nun gelişip serpilmesine katkı yapmak amacıyla yarı Adanalı olduğunu belirten Feyman, “Halk Günü’nde halkın arasında olmak istedim” deyince toplantıyı izleyenler tarafından alkışlarla karşılandı. Halk Günü’nün teşekküre gelen konukları arasında, öğrencileri Çukurova Belediyesi tarafından Anıtkabir’e götürülen Mehmet Özöncel Anadolu Lisesi’nden İngilizce Öğretmeni Kamuran Sungur, çiçekleriyle gelen bir anaokulunun minikleri de vardı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana Mor Dayanışma Kadın Derneği Oya Tekin İle Protokol İmzaladı…

 Adana Mor Dayanışma Kadın Derneği Seyhan Belediye Başkan Adayı Oya Tekin ile, “Kadına yönelik şiddet, …

“ÇÖZÜM KISIRLAŞTIRMA”

HAYKONFED Başkanı Nesrin Çıtırık, belediyelerin yeterince kısırlaştırma yapmadıklarından yakındı ve tek çözümün “Kısırlaştırma” olduğunu söyledi. …

Deniz Suyu Sıcaklığı Meteorolojik Olayları Artırıyor…

  Deniz suyu sıcaklıklarının dünyanın her tarafında yaşanan bir problem olduğunu belirten Çevre Mühendisi Prof. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir