18 Mayıs 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Adana Polisi “Firari Operasyonu” İçin Düğmeye Bastı…

Adana Polisi “Firari Operasyonu” İçin Düğmeye Bastı…

Adana’da terör örgütü ‘FETÖ/PDY’ yöneticisi ve örgüt üyesi oldukları tespit edilen ve yargılandıkları davalarda haklarında kesinleşmiş hapis cezası olan 3 firari hükümlü yurtdışına kaçma hazırlığındayken; yine haklarında ‘yakalama kararı’ bulunan biri eski askeri okul öğrencisi 3 kişi de ‘hücre evi’ne yerleşip, izlerini kaybettirmek isterken yakalandı.

YURTDIŞINA KAÇACAKLARDI

Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, terör örgütü ‘FETÖ/PDY’ye yönelik soruşturmalar kapsamında deşifre olan, yargılandıkları davalarda hapse mahkum edilen ya da haklarında ‘yakalama kararı’ bulunan örgüt üyelerinin, yurtdışına kaçma ya da ‘hücre evi’ne yerleşerek izlerini kaybettirme hazırlığında olduğunu tespit edip, ‘firari operasyonu’ için düğmeye bastı.

HEDEFTE ESKİ POLİSLER VAR

Yargılandığı davada ‘silahlı terör örgütü yöneticisi olmak’ suçundan 7 yıl 6 ay hapse mahkum edilen, eski polis Mustafa Becerikli ile ‘silahlı terör örgütü üyesi olmak’ suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezası verilen eski polisler Bilal Kale ve Cumali Tekin, yurtdışına kaçmaya hazırlanırken, saklandıkları adreslere düzenlenen eş zamanlı şok baskınlarla kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

SON ADRESLERİ ‘CEZAEVİ’ OLDU

Haklarında ‘yakalama kararı’ çıkartılan, eski askeri okul öğrencisi Ahmet A. ile serbest meslek sahipleri Levent L. ve Mustafa K. de izlerini kaybettirmek için yine örgüte ait ‘hücre evi’ne yerleşmeye hazırlanırken yakalandı. Firari hükümlü ve zanlıların, sohbet toplantıları düzenleyip bizzat yönettiği, teröristbaşı Fetullah Gülen’in çağrısıyla Bank Asya’da hesap artırımına gittikleri öğrenildi. Mustafa Becerikli, Bilal Kale ve Cumali Tekin cezaevine gönderilirken, Ahmet A., Levent L. ve Mustafa K. serbest bırakıldı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir