19 Mayıs 2024 , Pazar
Ana Sayfa / Bölgesel / Adana Polisinden Eş Zamanlı Şok Baskınlar!

Adana Polisinden Eş Zamanlı Şok Baskınlar!

Adana’da polisin evine düzenlediği baskında; bir kilo 991 gram toz halinde ‘sentetik kannabinoid’ ile bir ruhsatsız tabanca ve bir de yine ruhsatsız pompalı tüfekle yakalanan S.K, “Satıcı değil içiciyim” dedi; tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KISKIVRAK YAKALANDI

Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ‘torbacı’ olarak bilinen sokak satıcılarına yönelik, iki ayrı mahallede eş zamanlı şok baskınlar düzenledi. Soner Kılıç, merkez ilçe Seyhan’a bağlı Şakirpaşa Mahallesi’nde evinde kıskıvrak yakalandı. Evde yapılan aramalarda da; bir kilo 991 gram toz halinde ‘sentetik kannabinoid’ ile bir ruhsatsız tabanca ve bir de yine ruhsatsız pompalı tüfek ele geçirildi.

ZAM GELECEK DİYE ALDIM

El konulan silahlar, daha önce herhangi bir olayda kullanılıp kullanılmadığının tespit edilmesi amacıyla Kriminal Polis Laboratuvarı’na gönderilirken, Kılıç da emniyetteki sorgusunda hakkındaki suçlamaları kabul etmedi. Soner Kılıç, “Ben uyuşturucu bağımlısıyım. Ele geçirilen uyuşturucuyu da kendim için aldım. Zam gelecek diye toplu aldım. Silahları da hasımlarım var diye evde kendimi korumak için tutuyorum” dedi; tutuklandı.

SATICI DEĞİL İÇİCİYİM

Polisin düzenlediği operasyonun bir diğer adresinde ise; merkez ilçe Seyhan’a bağlı Emek Mahallesi oldu. Evine gerçekleştirilen baskında yakalanan Ömer Yerlikaya gözaltına alındı. Yapılan aramalarda da; 3.76 gram toz halinde ‘sentetik kannabinoid’ ve ‘yeşil reçete’ye tabi olan ve aynı zamanda da uyuşturucu özelliği bulunan 2 adet sentetik hap bulundu. Yerlikaya da; “Satıcı değil içiciyim” savunmasını yaptı; ‘adli kontrol’ şartıyla serbest bırakıldı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir