11 Mayıs 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Çevre / Adana polisi 1 ton esrar yakaladı…

Adana polisi 1 ton esrar yakaladı…

Adana polisinin Mersin Limanı’nda düzenlediği operasyonda, yurt dışına çıkartılmaya hazırlanan 1 ton esrar ele geçirilirken, olayla ilgili 6 kişi gözaltına alındı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi’nce yaklaşık 4 ay önce başlatılan teknik çalışmada, doğu illerinden getirilen uyuşturucunun Mersin Limanı’ndan gemilerle yurt dışına çıkartılacağı belirlendi. Teknik çalışmasını tamamlayan Adana polisi, Mersin Emniyet Müdürlüğü ile temasa geçerek operasyon için hazırlık yaptı. Adana’da 6 ayrı adres ile Mersin Limanı’na baskın yapan polisin narkotik köpeği ile yaptığı aramada konteynırlarda yaklaşık 1 ton esrar ele geçirildi. Olayla ilgili olduğu belirlenen Veysi T., Davut A., Aslan U., Halil İ., Özgür G. ile Mehmet K. de gözaltına alındı.

Adana’da sorgulanan ve uyuşturucuyu yurt dışına çıkartmaya hazırlandığı belirlenen 6 şüpheli ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Sağlık çalışanları vergi kesintileri konusunda taleplerini aktardı…

 Türk Tabipleri Birliği Aile Hekimliği Kolu, Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası üyeleri Aile hekimliği çalışanlarının vergide …

ADSİAD, 14 Yeni Üye Daha Kazandı…

Kurulduğu 1991 yılından bu yana Adana, bölge ve ülke ekonomisine katma değer üreten Adana Sanayici …

“ÇÖZÜM KISIRLAŞTIRMA”

HAYKONFED Başkanı Nesrin Çıtırık, belediyelerin yeterince kısırlaştırma yapmadıklarından yakındı ve tek çözümün “Kısırlaştırma” olduğunu söyledi. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir