26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Çevre / 5 Yıldızlı otel çağrısı…

5 Yıldızlı otel çağrısı…

Mavi Bayrak ödüllü plaja sahip Yumurtalık ilçesinin Belediye Başkanı Türkeş Filik, yatırımcılara çağrıda bulunarak ilçenin turizm yatırımlarına lokomotif olacak 5 yıldızlı bir otele ihtiyaçları olduğunu ve bu yatırımlar için her türlü kolaylığı sağlayacaklarını bildirdi.
Ayas ile Atlas kaleleri, Süleyman Kulesi, Marko Polo İskelesi ve Eros Mozaiği gibi tarihi unsurlarının yanı sıra kuş cenneti lagünleri ve Mavi Bayrak ödüllü plajıyla da tüm dünyanın dikkatini çeken Yumurtalık ilçesinin Belediye Başkanı Türkeş Filik, ilçedeki turizmin gelişmesi adına binlik ve 5 binlik planlar yaptıklarını söyledi.
Yatırımcıların ne istediğini bildiklerini aktaran Türkeş Filik, ilçeyi çarpık kentleşmeden uzak, nezih bir kent haline getireceklerini belirterek “İnsanların güzel bir tatil yapıp dinlenmeleri için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz” diye konuştu. Yumurtalık’ın Antalya ve Alanya sahillerinden çok daha güzel bir potansiyele sahip olduğunu savunan Filik, otel ve pansiyonların yetersiz olduğunu kaydetti.
İlçede bulunan Köy Hizmetleri Kampı ve Zeytinbeli plajlarında kamp turizminin önünü açtıklarını ve çadır turizmi yapıldığını da söyleyen Filik, kendisinin de Zeytinbeli plajındaki çadırında halkla iç içe tatil yaptığını anlattı. İleride bu bölgelere bungalov tipi evler yapacaklarını söyleyen Filik, müthiş sörf potansiyeli bulunan Haylazlı Plajı’nda dünyanın dört bir yanından gelen sörfçülere hizmet verdiklerini belirtti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana Mor Dayanışma Kadın Derneği Oya Tekin İle Protokol İmzaladı…

 Adana Mor Dayanışma Kadın Derneği Seyhan Belediye Başkan Adayı Oya Tekin ile, “Kadına yönelik şiddet, …

“ÇÖZÜM KISIRLAŞTIRMA”

HAYKONFED Başkanı Nesrin Çıtırık, belediyelerin yeterince kısırlaştırma yapmadıklarından yakındı ve tek çözümün “Kısırlaştırma” olduğunu söyledi. …

Deniz Suyu Sıcaklığı Meteorolojik Olayları Artırıyor…

  Deniz suyu sıcaklıklarının dünyanın her tarafında yaşanan bir problem olduğunu belirten Çevre Mühendisi Prof. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir