‘Süper Lig’de Adana Demirspor ile İstanbulspor arasında oynanan ve 2-2’lik eşitlikle sona eren maçta yürekler ağza geldi. Edouard Michut ile Florian Loshaj, bir hava topu mücadelesine çıktı. Michut, dengesiz bir şekilde rakibinin üzerine çıktı; sırt üstü yere sert bir şekilde düşecekken, devreye Loshaj girdi. Kosovalı futbolcu, genç oyuncunun omuzlarından tutup, diziyle birlikte onun yere düşüşünü yavaşlattı ve herhangi bir sakatlık yaşamasına engel oldu. O anlar, yayıncı kuruluşun kamerasına da saniye saniye yansıdı. Michut, kısa süren tedavisinin ardından da oyuna devam etti.

RAKİBİNİN ÜZERİNE ÇIKTI

Adana Demirspor ile İstanbulspor, 16. haftanın erteleme karşılaşması kapsamında Adana’da; ‘5 Ocak Yeni Adana Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. 2-2’lik eşitlikle sona eren karşılaşmanın 75. dakikasında yürekler ağza geldi. Ev sahibi takımın oyuncusu Edouard Michut, bir hava topu mücadelesinde rakibi Florian Loshaj’ın üzerine çıktı; sonrasında dengesini kaybetti.

DÜŞÜŞÜNÜ YAVAŞLATTI

20 yaşındaki Fransız orta saha, yere sert bir şekilde düşmek üzereyken, Kosovalı rakibi devreye girdi. Loshaj, dengesini kaybeden Michut’u omuzlarından yakaladı; dizini de kullanarak onun yere kontrollü bir şekilde düşüp, sakatlanmasını da engelledi. O anlar, yayıncı kuruluşun kamerasına da saniye saniye yansıdı. Pozisyon sonrasında kısa süreli sakatlık yaşayan Edouard Michut, tedavisinin ardından oyuna devam etti.