18 Mayıs 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Yol yapımı durdu..

Yol yapımı durdu..

14 Mayıs 28.Dönem Milletvekilliği ve 13.Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde halktan gelen tepkiler üzerine Kozan-Kadirli karayoluna acilen başlayan yetkililer, seçim bittiğinde çalışmalara ara verip işi resmen durdurdular. Bu uygulama ise Kozanlıların tepkisini çekerek ‘Seçmenle alay etmeyin. Hiç şık olmadı’ diyerek yorumlandı.

NEDEN VAZGEÇTİNİZ?

Seçimler öncesinde yüklenici firma Kayhan Mevkii’nde yol yapım işine başlayarak yolun altı ay içinde tamamlanacağının müjdesini vermişti. Seçim bitti, çalışma ise durduruldu. Yüklenici firmanın işe ara vermesinin nedeni bilinmez iken, ulaşım zorluğu yolun dar olması nedeniyle güçlükle yapılan bu yolun yapım işinin durdurulmasından dolayı Kozanlı seçmenler özellikle iktidar partisine çağrıda bulunarak ‘Bu yolu neden yapmaktan vazgeçtiniz?’ sorusunu yönelttiler.

TAMER DAĞLI SÖZ VERMİŞTİ

Seçimler öncesinde AK Parti Adana Milletvekili olan ve bu dönem listede yer almayan Tamer Dağlı, yol yapım çalışmalarının başlamasından sonra yaptığı açıklamada yolun kısa zamanda tamamlanacağının sözünü vermişti. Yol yapımının durdurulması ise hayal kırıklığına neden oldu. Seçimlerin araya girmesi ve sonrasında çalışmaların yeniden başlamasının gecikmesi, projenin süresini uzatmış gibi görünüyor.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir