26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Yine Doktora Saldırıldı…

Yine Doktora Saldırıldı…

Adana Tabip Odası’ndan yapılan yazılı açıklamada sağlık sorunları için uzun zamandır Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine gelen ve defalarca hastanede yatan hasta A.Ş. anlaşılmayan bir nedenle önce Asistan Dr. Elcin İsmayilov ile tartışmaya başladı. Tartışmayı ayırmak için araya giren Asistan Dr. Erkan Kayar bu esnada nasıl olduğunu bilmediği bir şekilde kolunda şiddetli bir acı hissettiğini ancak o zaman kendisine darp edildiğini anladığını ifade etti. Ortopedi kliniği tarafından kolu alçıya alındı. Her iki asistan hekim kendilerini tehdit eden ve şiddet uygulayan hasta A.Ş. den şikayetçi oldu.

Olayı duyar duymaz hekim arkadaşlarını ziyarete giden Adana Tabip Odası Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Ali İhsan Ökten ve Genel Sekreter Dr. A. Erhan Özeren, meslektaşlarına geçmiş olsun dileyerek sağlıkta şiddetin her türlüsünü kınadıklarını, Sağlık Bakanlığı’nın sağlıkta şiddet olaylarına ciddi önlem almaları gerektiğini defalarca söylediklerini, ancak bugüne kadar bu konuda herhangi bir tedbir alınmadığını ve fedakarca çalışan hekimlerin bu kadar özverili çalışmalarının karşılığının bu olmaması gerektiğini, yasal ve hukuki anlamda her zaman meslektaşlarının yanında olduklarını belirterek acil şifa dilediler.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir