29 Mart 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Büyükşehir Ceyhan’da Çalışıyor…

Büyükşehir Ceyhan’da Çalışıyor…

Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri, Ceyhan Belediyesi’nden Adana Büyükşehir Belediyesi’ne devri gerçekleşen Büyük Atatürk Parkı,Rauf Denktaş Parkı, Türkiye Azerbaycan Kardeşlik Parkı ve Sarımazı Tekeli Parkı’nda bakım, onarım ve peyzaj çalışmalarını devam ettiriyor. Bu parklardaki yenileme çalışmaları kapsamında ışıklı totem tabelalar da yerleştirildi. Aynı dairenin aydınlatma birimi ekipleri de İnönü ve Orhan Ekinci (Çamlıyol) bulvarlarında Atatürk ve Türk Bayrağı led ışıklı süslü ışıklandırmaların montajını gerçekleştirdi.

ANA CADDELER ASFALTLANIYOR
Adana Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet maratonunda öncelikli olan yol çalışmaları da Ceyhan’da kesintisiz devam ediyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı Yol İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezindeki Atatürk ve Kızılay caddelerinde sıcak asfalt çalışmasını tamamlayıp, kışa girerken vatandaşların ulaşım konforunu arttırdı.
HAYVAN PAZARI İLAÇLANDI
Kurban Bayramı öncesi büyük hareketlilik yaşanan hayvan pazarı da Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı personeli tarafından ilaçlandı. Adana Büyükşehir Belediyesi 1. Bölge Koordinasyon Şube Müdürü Habib Kılıç’ın planlamaları doğrultusunda 15 kişilik ekip, bulaşıcı hastalıklar, haşere ve sineklere karşı kireçleme ve ilaçlama çalışmasını yoğun şekilde yaptı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da parkta kadının düğün takıları çalındı…

Olay, 25 Mart günü Sarıçam ilçesine bağlı Orhangazi Mahallesi’ndeki çocuk parkında meydana geldi. İddiaya göre, Nur …

Adana’da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ceyhan batı gişelerinde, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 33 ALS 668 plakalı tır seyir halindeyken alev aldı.İhbar …

“Çocuklarıma Da Bu İşi Yaptıracağım”

Adana’nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir